Rondreis Zuid Kroatië | Unieke rondreizen in Kroatië.

Tips voor een rondreis Zuid Kroatië. Maak een fantastische rondreis door het unieke Zuid Kroatië.
Rondreis Zuid KroatiëHet zuiden van Kroatië is de plek per uitstek om tijdens je vakantie een mooie rondreis te maken. Het landschap is afwisselend, de rivièra prachtig en daarnaast bieden karakteristieke en historische steden zoals Dubrovnik en Split een welkome afwisseling om de Kroatische cultuur en het leven in dit mediterrane land te leren kennen. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw onze tips en ontdek wat jij niet mag overslaan tijdens een rondreis door Zuid Kroatië (Rondreis Zuid Kroatië).

Direct het actuele reisaanbod bekijken voor Kroatië? Klik dan op één van de links om de mooie reizen te bekijken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie Zuid Kroatië rondreis!

Bekijk hier meer informatie over Zuid Kroatië rondreizen ->

Rondreis Zuid Kroatië, enkele tips:

Mooiste wegen van Europa

Plan je tour langs de kust van Kroatië om één van de mooiste wegen van Europa te leren kennen. Uur na uur glijden de meest adembenemende landschappen aan je voorbij. Maar onderweg kom je niet alleen de mooiste landschappen tegen. Je rijdt namelijk ook langs prachtige (onontdekte) stranden, de lekkerste restaurantjes en de meest knusse dorpjes en steden die uiterst geschikt zijn voor een lange of korte pauze.

Bezienswaardigheden in Zuid Kroatië

Rondreis Zuid KroatiëWelke bezienswaardigheden moet je gezien hebben tijdens een rondreis Zuid- Kroatië? Het historische centrum van onder anderen Dubrovnik en Šibenik mag niet worden overgeslagen en hetzelfde geldt voor de interessante en bruisende havensteden Split en Zadar. Daarnaast wissel je steden makkelijk af met een bezoek aan de Krkawatervallen in het gelijknamige nationaal park of ruil je huurauto in voor een jeep en rijd een stuk door de ruige Konyale vallei. Zo heeft Kroatië elke reiziger iets te bieden en zijn er verschillende opties mogelijk om de ultieme rondreis samen te stellen. (Rondreis Zuid Kroatië info)

Eilandhoppen

Daarnaast kan je in Kroatië eigenlijk niet op het vaste land blijven. Het land heeft namelijk heel wat prachtige eilanden voor de kust liggen die een bezoekje waard zijn. Zo ligt tegenover Split het eiland Brac. De schapenkaas en streekwijnen van Brac hebben heel wat bekendheid gewonnen en zijn zeker het proeven waard. Daarnaast vind je op Brac karakteristieke steden zoals Bol en Supertar en uiteraard het prachtige witte kiezelstrand Zlatni Rat om bij te komen van je rondreis door Zuid- Kroatië. (Rondreis Zuid Kroatië)

Bekijk hier de mooiste rondreizen door Kroatië ->

Enkele interessante links:

  1. Informatie over het klimaat van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/klimaat-kroatie/
  2. Informatie over de beste reistijd van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/
  3. Informatie over Kroatië zelf is te vinden op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *