Rondreis Oostenrijk Kroatië!

Rondreis Oostenrijk KroatiëVan het wandelen in de bijzondere bergen in Karinthië tot het zwemmen in het heldere water van de Adriatische zee. Van de heerlijke Apfelstrudel in Oostenrijk tot de altijd zo rijke Kroatische keuken. Je beleeft het allemaal tijdens een rondreis Oostenrijk Kroatië. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis door Oostenrijk Kroatië. Overigens heb je ook de mogelijkheid om een mooie ervaring te delen met anderen door hieronder het formulier in te vullen.

De mooiste rondreizen voor Kroatië Oostenrijk te weten komen? Bekijk het reisaanbod door op één van de links te klikken.

Bekijk hier meer over Oostenrijk Kroatië rondreizen ->

Rondreis Oostenrijk Kroatië, leuke tips:

Wat is er allemaal te beleven?

  • In het zuiden van Oostenrijk ligt de deelstaat Karinthië. Deze deelstaat is op een ideale afstand van Kroatië. Karinthië is een Rondreis Oostenrijk Kroatiëgeweldige streek voor (berg)wandelaars, fietsers, mountainbikers en andere sportievelingen. Grote steden zijn Klagenfurt en Villach. Karinthië telt wel meer dan 1200 meren. Tijd voor een heerlijke duik dus! Voor de minder sportieve mens is er ook genoeg te doen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende attractieparken zoals Heidi Alm Falkert en Minimundus. De laatste heeft wel iets weg van ons Madurodam. (Rondreis Oostenrijk Kroatië info)
  • Het vastenland in Kroatië is net zo fascinerend als de eilanden. Kroatië staat bekend om de vele grotten, waarvan de grotten in Skocjan de fascinerendste zijn. Ook fascinerend zijn de watervallen in Nationaalpark Krka. In Nationaalpark Krka kun je ook heerlijk wandelen en in de zomer zelfs zwemmen. Bekende steden zijn Split en Zagreb. In Split staat de Ivan Mestrovic Gallery, een prachtige collectie beelden. In Split en Zagreb kun je ook leuk winkelen. Daarnaast kun je oude steden bezoeken zoals Stari Grad en Zadar. Stari Grad is de oudste Plaats in Kroatië en in Zadar vind je nog bijzondere Romeinse ruïnes. (Rondreis Oostenrijk Kroatië tip)
  • Een rondreis Oostenrijk Kroatië kun je het best boeken in de zomer. In de maanden juli en augustus heb je zelfs nog de meeste kans op veel uren zon. Zorg tijdens de rondreis wel voor luchtige kleding en voldoende water. Ook zonnebrand is geen overbodige luxe. Zeker wanneer je een duik neemt, of een flinke wandeling maakt bovenin de bergen, kun je snel verbranden.
Bekijk hier informatie over Kroatië en Oostenrijk rondreizen ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *