Rondreis Noord Kroatië maken? Leuk!

Rondreis Noord KroatiëTijdens een rondreis in Noord Kroatië kun je genieten van ontzettend veel verschillende dingen.Je kunt heerlijk op de prachtige stranden liggen en zwemmen in de blauwe zee, jezelf laten verwonderen door de prachtige en ruige natuur of een dag rondlopen in de vele schilderachtige steden of dorpen. Kroatië is een land van de perfecte combinaties van dit alles en daar komt nog eens bij dat het land ook beschikt over een hele rijke cultuur! Bekijk hieronder meer informatie over een rondreis Noord Kroatië.

De mooiste rondreizen voor Kroatië direct bekijken? Bekijk hieronder meer informatie.

Bekijk hier meer over Noord Kroatië rondreizen ->

Rondreis Noord Kroatië

Indrukwekkende watervallen in Kroatië.

Als je van natuur houdt, zit je in Kroatië goed! Neem nu bijvoorbeeld het Nationaal Park Plitvicimeren. Dit Nationaal park staat al vanaf 1979 op de werelderfgoedlijst van Unesco en is door de vele meren en watervallen zeer geliefd bij de toeristen en de lokale bevolking. In totaal liggen er in dit park 16 meren die worden aangevuld door prachtige watervallen, ruige rotspartijen en mooie grotten. Ook zijn er veel dieren zoals beren, uilen en otters te zien. Het park kun je zowel te voet als met de fiets betreden en ook een boottocht is mogelijk. De routes zijn Rondreis Noord Kroatiëgeweldig om te volgen en dit park is een aanrader voor iedereen die van mooie natuur houdt! (Rondreis Noord Kroatië)

Dubrovnik Kroatië.

Niet de hoofdstad van het land, maar niettemin een parel van wereldformaat en wordt ook wel de parel van de Adriatische Zee genoemd. Deze oude havenstad heeft ongeveer 50.000 inwoners en is de hoofdstad van de zuidelijk gelegen provincie Dalamatië. De stad is vooral bekend om de thuishaven voor veel kunstenaars zoals schrijvers schilders en dichters. De stad wordt steeds populairder onder toeristen en dat is zeker terecht! De prachtige oude stad is erg indrukwekkend en is zo goed bewaard gebleven dat je soms het idee hebt dat je honderden jaren terug in de tijd bent gegaan.

Actief & genieten in Kroatië.

Kroatië is een land waar elke vakantieganger krijgt wat hij zoekt. Of je nu van een actieve en sportieve vakantie houdt, heerlijk wilt genieten van prachtige zandstranden of prachtige steden wilt bezoeken, Kroatië heeft het allemaal en zal je tijdens jouw rondreis in Noord Kroatië elke dag blijven verbazen!

Bekijk hier meer informatie over Kroatië rondreizen ->

Enkele interessante links:

  1. Informatie over het klimaat van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/klimaat-kroatie/
  2. Informatie over de beste reistijd van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/
  3. Informatie over Kroatië zelf is te vinden op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *