Rondreis Kroatië | Leuke Kroatië rondreis info!

Rondreis KroatiëKroatië wordt steeds populairder als vakantiebestemming en dat is niet zo verwonderlijk, want het is een land met vele schoonheden. Het land in het zuiden van Europa biedt niet alleen veel strandvertier, maar heeft ook nog eens een bruisend cultureel leven en een weelderige natuur. Je kunt er perfect stedentrips maken, maar een rondreis Kroatië is ook zeker een belevenis. Neem de tijd om de veelzijdigheid van het land te ontdekken door verschillende plekken aan te doen tijdens je rondreis. Zo leer je Kroatië het best kennen! Kom hieronder alles te weten over een rondreis Kroatië, ook heb je de mogelijkheid om een prachtige rondreis te boeken.

Bekijk hier meer informatie over rondreizen door Kroatië ->

Rondreis Kroatië

Of je nu van lekker relaxen op het strand houdt of van steden bezoeken – het kan allemaal in Kroatië. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Bezoek de oude stad Porec, in het noorden van het land. Het ligt aan de Adriatische Zee en heeft dan ook een levendige haven. Niet voor niets weten toeristen deze stad altijd prima te vinden. Je kunt er grotten bezoeken, evenals een mooie basiliek. Ben je in het oude Rondreis Kroatiëcentrum, dan is er genoeg te zien en te doen. Je zult je geen moment vervelen als je tijdens je rondreis Porec aandoet!
  • Ga naar een van de nationale parken die Kroatië rijk is, zoals Nationaal Park Plitvicemeren. Je vindt er niet alleen bossen, maar ook rotsen, grotten, watervallen en niet te vergeten meren. Het is niet moeilijk om in dit gebied allerlei dieren te vinden, zoals beren en otters.
  • Ben je een liefhebber van oud, dan kun je de stad Trogir niet overslaan. Het ligt op een eilandje en biedt een keur aan oude panden. Je hebt vanaf het eiland ook nog eens een spectaculair uitzicht op het water en bergen.
  • Tijdens je rondreis is het een goed plan om in Istrië het amfitheater van Pula te bezoeken. Een prachtig oud bouwwerk uit de tijd van de Romeinen, met een arena die nog altijd in gebruik is. Sowieso is Istrië een heel mooi gebied om in rond te reizen!

Bekijk hier meer informatie over rondreizen door Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *