Rondreis Kroatië september | September Kroatië reizen.

UW DROOMVAKANTIE IN KROATIË!
Rondreis Kroatië septemberBijna tien jaar na de oorlog (1991-1995) die Joegoslavië liet uiteenvallen, was Kroatië zo goed als vergeten qua toeristische bestemming. Gelukkig staat het nu weer stevig op de kaart dankzij zijn prachtige kustlijn, ongerepte natuur en eeuwenoude havenstadjes. Het biedt een minder commerciële variant op de zon, zee en strand vakantie die je zou verwachten in Griekenland of Spanje. Kom in dit artikel meer te weten over het boeken van een rondreis Kroatië in september (Rondreis Kroatië september). Ook heb je de mogelijkheid om een unieke rondreis te boeken in Kroatië.

Kom hieronder meer te weten over het boeken van een mooie reis naar Kroatië in de maand september.

Bekijk hier meer over Kroatië rondreizen in september ->

Rondreis Kroatië september

ZOMERVAKANTIE IN SEPTEMBER

 • Na de drukke zomermaanden, komen aanzienlijk veel reizigers naar Kroatië in september. Dat is geen verrassing want eind zomer, begin herfst heersen er zomertemperaturen tussen 20-25 graden. De zeetemperaturen blijven, dankzij hun opwarming in de zomer ook heel aangenaam (Rondreis Kroatië september)
 • Het zomerritme rond de eilanden van Kroatië en georganiseerde excursies zijn nog steeds sterk. Zagreb is terug in het bedrijfsleven maar clubs & pubs bieden tal van plaatsen om terrasjes te doen

KROATIE LEEFT IN HET NAJAAR
Typisch voor september zijn de vele festivals. Voor elk genre lokken deze steden internationaal publiek, die perfect te combineren valt met een vakantie in dit land.

 • Rondreis Kroatië septemberHet Zagreb Theatre
  Festival met klassieke, moderne en hedendaagse producties in en rond Zagreb.,e hoofdstad van Kroatië,die sowieso heeft veel moois te bieden heeft.
 • Split Film Festival
  Dit international Film Festival vindt elk jaar plaats in Split, een oude stad gelegen aan de Adriatische en biedt een selectie van de kwaliteitsvolle onafhankelijke, innovatieve en experimentele film en beeldende kunst.
 • Barok avonden Varazdin
  Een tiendaags evenement in september waar klassieke muziekspektakels worden georganiseerd. De stad zelf is erg sfeervol met authentieke gebouwen uit de 16de eeuw.
 • Outlook Festival
  Gehouden in Pula,een schiereiland Istri, ver weg van de wereld in het idyllische Fort Christo, is dit een van Europa’s beste elektronische muziekfestivals. (Rondreis Kroatië september tip)

IDEALE BESTEMMINGEN IN SEPTEMBER
In de nazomer kan je alle bestemmingen aandoen! Dit omvat de eilanden, de kust van Istrië en Dalmatië, Dubrovnik en uiteraard Kroatië’s grote steden: Zagreb, Split en Zadar. Hotelprijzen worden wel goedkoper en de temperaturen worden aangenamer.

Bekijk hier meer over Kroatië rondreizen in september ->

Enkele interessante links:

 1. Informatie over het klimaat van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/klimaat-kroatie/
 2. Informatie over de beste reistijd van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/
 3. Informatie over Kroatië zelf is te vinden op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *