Rondreis Kroatië reisverslag! Tips en meer!

Rondreis Kroatië reisverslag“Rondreis Kroatië reisverslag van Jelle, 30 jaar uit Eindhoven” Voordat ik naar Kroatië ging had ik er nog nooit van gehoord. Omdat ik er nog nooit van gehoord had ik er niet zo’n hoge pet van op. Toen ik last minute de kans kreeg om naar Kroatië te gaan weet ik nog wel dat ik erg heb getwijfeld. De prijs was wel erg aantrekkelijk maar omdat ik nog nooit van het land gehoord had en niet veel informatie op internet vond wist ik niet zeker of ik dit wel leuk zou vinden. Uiteindelijk besloot ik te boeken (eigenlijk door de lage prijs). Achteraf heb ik helemaal geen spijt dat ik hier naar toe ben gegaan want ik heb een zeer leuke tijd gehad. Ik ga zeker nog eens naar Kroatië. Ik ben in het stuk Istrië geweest aan het strand. Vooral het strand was prachtig! De zee is zo helder dat je de bodem kan zien en zodoende kan je hier ook goed snorkelen en duiken. Duiken heb ik hier voor het eerst van mijn leven gedaan. Verder heb ik ook een aantal grote steden en oude dorpjes bezocht. Het leukste om te zien vond ik de stad Split. Vooral het oude centrum is enorm leuk om te beleven! Verder biedt de stad veel meer uitstapjes!

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reisverslagen ->

Rondreis Kroatië reisverslag, meer informatie:

Rondreis Kroatië reisverslag“Ik ben in de maand Augustus hier geweest en het klimaat was tip top!” Met ruim 30 graden was het hier zeer goed vertoeven! Naast de aangename temperatuur heb ik hier ook heel erg goede tijd gehad! Ik wist niet dat een vakantie in Europa zo leuk kon zijn! Het verbaasde me dan ook toen ik er kwam dat het zo’n geweldig klimaat is als eerste. Ten tweede waren de mensen ontzettend vriendelijk en kon ik al snel vriendschappen sluiten. Ik ben de eerste dagen van mijn 2 weken durende vakantie vooral veel in de natuur geweest. Deze was zo adembenemend mooi dat ik er niet snel op uitgekeken raakte! Het is werkelijk een fantastisch landschap wat totaal niet te vergelijken is met Nederland.

Wanneer je overigens van plan bent om een mooie rondreis te boeken door Kroatië dan kan je op één van de links klikken om naar de reisspecialist te gaan. Heel veel plezier met het uitzoeken van een unieke rondreis door het prachtige Kroatië.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië rondreizen ->

Enkele interessante links:

  1. Informatie over het klimaat van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/klimaat-kroatie/
  2. Informatie over de beste reistijd van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/
  3. Informatie over Kroatië zelf is te vinden op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *