Rondreis Kroatië kosten | Prijs van een rondreis!

Wat zijn de kosten voor een rondreis door Kroatië?
Rondreis Kroatië kostenKroatië is niet alleen een land met prachtig natuurschoon en tal van interessante bezienswaardigheden, maar het Zuid-Europese land kent bovendien aantrekkelijk lage prijzen. Om je een idee te geven van de prijzen die je in dit bijzondere land kunt verwachten, vind je hieronder een overzicht van de typische uitgaven aan een vakantie in Kroatië, oftewel van alle rondreis Kroatië kosten. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Kroatië.

Wat zijn nou precies de kosten van een rondreis door Kroatië? Daar kom je achter door hieronder meer informatie te lezen en door op onderstaande link te klikken. Bij de reisspecialist kan je de prijzen vergelijken en uiteindelijk een mooie reis boeken.

Bekijk hier de kosten van een rondreis door Kroatië ->

Rondreis Kroatië kosten, meer informatie:

  • De totale rondreis Kroatië kosten liggen, volgens de website Budget Your Trip, tussen de € 27 per dag (bij een budgetvakantie) en de € 66 per dag (bij een gemiddelde vakantie). Kies je voor een luxe vakantie, dan bedragen je dagelijkse uitgaven al snel meer dan € 150.
  • De waarde van de Kroatische munt, de kuna, is redelijk stabiel. Zo schommelt de waarde van de munt vanaf 2011 tussen de 7,70 en 7,40 kuna per euro. Dit maakt het nog wat eenvoudiger om je vakantiebudget te plannen.
  • Rondreis Kroatië kostenVan alle uitgaven tijdens een vakantie in Kroatië, nemen de bestedingen aan een overnachtingsplek het grootste deel in van je vakantiebudget.
  • Volgens Lonely Planet vind je een plek voor een tent op een camping of een slaapplek in een hostel al vanaf 100 kuna (ongeveer € 13).
  • Een nacht in een tweepersoonskamer kost bij een gemiddeld hotel tussen de 450 kuna en 800 kuna (ongeveer € 60 tot € 100). De prijs voor een luxe hotelkamer begint bij ongeveer € 100 per overnachting.
  • Maaltijden nemen ook een aardig deel van je vakantiebudget in. De echte budgetreiziger kan uiteraard zelf eten bereiden, maar ook uit eten is in Kroatië bepaald niet duur.
  • Zo kost een maaltijd in een lokaal cafeetje bijvoorbeeld ongeveer 60 kuna (€ 8), terwijl je voor een hoofdmaaltijd in een behoorlijk restaurant ongeveer het dubbele betaalt. In een toprestaurant, betaal je voor een maaltijd ongeveer 300 kuna (€ 40).
  • De prijs voor een kaartje in de bus of trein begint bij 10 kuna (iets meer dan € 1). Een korte taxirit kost 30 kuna (ongeveer € 4). Een auto huren kost per dag ongeveer 450 kuna (€ 60).

Wanneer je overigens de beste reistijd van Kroatië te weten wilt komen verwijzen wij je graag naar een andere website: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis.

Bekijk hier de prijs van een rondreis door Kroatië ->

Door de reisspecialisten met elkaar te vergelijken kan je wellicht iets besparen op de kosten van een rondreis door Kroatië. Wanneer je overigens zelf leuke bespaartips hebt gevonden/bedacht m.b.t. het rondreizen door Kroatië dan kan je hieronder het formulier invullen. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *