Rondreis Kroatië kamperen | Kamperen in Kroatië?

Rondreis Kroatië kamperenWie dichtbij de natuur wilt komen, gaat kamperen. En waar kun je dat dan beter doen, dan tijdens een rondreis Kroatië kamperen? Kroatië is een heus kampeerland en wij vertellen je graag waarom. Kom in dit artikel alles te weten over het kamperen in Kroatië en het rondreizen. Heel veel plezier! Ook heb je de mogelijkheid om een mooie rondreis te boeken via een reisspecialist.

Indien je direct de mooiste reizen wilt bekijken welke er te maken en te boeken zijn voor Kroatië dan kan je hieronder op één van de links klikken om naar een reisspecialist te gaan.

Bekijk hier meer informatie over kamperen in Kroatië en reizen ->

Rondreis Kroatië kamperen

Kamperen in Kroatië, enkele tips:

  • Kroatië heeft verschillende soorten campings. Zo zijn er grote campings waar je dicht op elkaar zit, maar ook kleinere waar je wat meer kunt genieten van de ruimte. De grootste campings vindt je aan de kust in de streek Istrië. Campings waar 2000 tot 6000 gasten komen zijn heel normaal. De campings dragen sterren, waardoor je precies weet hoe goed de camping is. Eigenlijk zijn de meeste campings van goede kwaliteit in Kroatië. Wildkamperen is echter niet toegestaan, hiervoor kun je een hoge boete krijgen.
  • Rondreis Kroatië kamperenIn het hoogseizoen is het belangrijk om van te voren te reserveren, want een rondreis Kroatië kamperen is erg populair. Ook wanneer je gaat kamperen met een hond, is het belangrijk te reserveren. Meestal worden honden gewoon toegelaten, naar betaal je wel een bedrag voor je viervoeter. Maar je krijgt er vaak ook wat voor terug, veel campings hebben speciale voorzieningen voor dieren. Sowieso zijn de Kroaten erg tolerant, als het om honden gaat. Je hond mag op veel plaatsen loslopen. (Rondreis Kroatië kamperen info)
  • Campings in Kroatië zijn modern te noemen. Op grote campings heb je meestal water en elektriciteit. Het voltage is gelijk aan het voltage in Nederland, dus 220 volt. Er zijn steeds meer campings in Kroatië die ook televisie en internet aanbieden. Omdat bepaalde delen in Kroatië rotsachtig en/of heuvelachtig zijn, maken de Kroaten vaak platte delen waarom caravans en tenten kunnen staan. Bijna alle campings staan in een groene omgeving. Dit is een voordeel, want je kunt ervoor kiezen om onder de bomen te staan. Zo geniet je ook van de schaduw. Wanneer je een staanplaats reserveert, dan kun je ook aangeven of je onder de bomen wilt staan, of niet.
Bekijk hier alles over kamperen in Kroatië en reizen ->

Voor nog meer informatie over rondreizen in Kroatië, de beste reistijd en over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *