Rondreis Kroatië kaart | De kaart van Kroatië.

Kroatië kent een bijzondere geografie. Zo heeft het land, dat qua oppervlakte slechts iets groter is dan Nederland, een kustlijn van tweeduizend kilometer lang in het zuiden en westen van het land, bergen van ruim meer dan een kilometer hoog die tot de Dinarische Alpen behoren in Centraal-Kroatië en een noordoostelijk landsdeel dat helemaal doorloopt tot Hongarije. Wil je door dit bijzondere land trekken? Dan is een rondreis Kroatië kaart ideaal.

Rondreis Kroatië kaart

  • Google Maps-kaart met belangrijkste Kroatische steden. Op de website Visit Croatia vind je een handige Google Maps-kaart waarop de voornaamste toeristensteden van Kroatië zijn aangegeven. Deze kaart heeft uiteraard de gebruikelijke functionaliteiten, waaronder een mogelijkheid om in te zoomen en Google Street View. (Rondreis Kroatië kaart)
  • Rondreis Kroatië kaartInteractieve kaart boordevol informatie. Wellicht de handigste rondreis Kroatië kaart die je (gratis) online kunt vinden, is die van Rough Guide. In deze interactieve kaart is Kroatië opgedeeld in acht regio’s en meer dan vijftig gebieden. Daarnaast worden bijna zestig toeristische bezienswaardigheden aangegeven, zodat je in één oogopslag kunt zien waar de verschillende toeristische trekpleisters zijn.
  • Stratenplannen van de belangrijkste Kroatische steden. Bij Lonely Planet vind je handige stratenplannen van Zagreb, Split en Dubrovnik. Op deze stadskaarten zijn ook de belangrijkste bezienswaardigheden aangegeven.
  • Weg- en treinkaarten van Kroatië. Bij Croatian Traveller vind je kaarten van zowel het wegennetwerk als de treinverbindingen in Kroatië. Op de Kroatische wegenkaart worden zowel autosnelwegen (in het groen) als andere grote wegen (in het rood) aangegeven. Op de treinkaart vind je alle treinverbindingen in Kroatië. Zoals te zien op deze kaart, is het treinverkeer rondom Zagreb goed ontwikkeld, maar met name langs de Kroatische kust vrij beperkt.
  • Kaart met namen van Kroatische eilanden. Kroatië kent meer dan duizend eilanden en eilandjes. De website Find Croatia heeft een kaart gemaakt met hierop de namen van de grootste Kroatische eilanden. (Rondreis Kroatië kaart)
  • Kaart van Istrië. Istrië is een Kroatisch schiereiland in de Middellandse Zee. Hier vind je vele interessante stadjes, die op deze kaart zijn aangegeven.

Kroatië rondreis boeken of vakantie?

Bekijk hier meer informatie over Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen in Kroatië, de beste reistijd en over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *