Rondreis Kroatië individueel! Een individuele rondreis.

Beleef Kroatië op je eigen manier!
Rondreis Kroatië individueelKroatië, een niet te missen paradijs aan de immers altijd zonnige Adriatische Zee. Wie wil er niet heen? En hoe verken je dit prachtige land beter dan op je eigen tempo? Het voordeel bij uitstek van een individuele rondreis door Kroatië is dat je kan gaan en staan waar je wil, in tegenstelling tot georganiseerde (groeps-)reizen. In een prachtig land als Kroatië is natuurlijk altijd enorm veel te zien. Om te verhinderen dat je door het bos de bomen niet meer ziet, maken wij even een selectie voor jou met de zogeheten ‘must see’-plekken. Kom hieronder meer informatie te weten over een rondreis Kroatië individueel.

Bekijk hier de individuele rondreizen door Kroatië ->

Rondreis Kroatië individueel, enkele tips

 1. Romeins amfitheater in Pula.
  Ooit werd het gebruikt voor gladiatorgevechten, maar gelukkig dateert die periode uit lang vervlogen tijden. Tegenwoordig dient het nog steeds tot oord van vermaak, maar dan in de beschaafde vorm voor onder andere optredens en festivals. Ook wordt hier ieder jaar een filmfestival georganiseerd.
 2. Prachtige bergachtige natuur van Biokovo.
  Rondreis Kroatië individueelIN Biokovo vindt je een nationaal park. Dit prachtige park is een echte ‘must see’ voor iedere natuurliefhebber. Vergeet je verrekijker en fototoestel ook zeker niet op deze trip, want het zou wel eens kunnen dat je hier beren of wolven tegenkomt! Een tripje voor de echte avonturier dus!
 3. De omwalde stad Dubrovnik.
  Deze stad leent zich prima voor een korte citytrip. Dubrovnik is een prachtig ingesloten stadje tussen enerzijds een gebergte en anderzijds de Adriatische Zee.
 4. De mooiste zonsondergang ter wereld in Zadar.
  Deze prachtige stad bestaat reeds 3000 jaar en is de hoofdstad van Kroatië geweest voor lange tijd. Geniet hier van de prachtige zonsondergang terwijl de golven het bekende zee-orgel bespelen.
 5. De Kroatische keuken.
  Vergeet zeker niet om de lokale Kroatische keuken eens te proeven. Ontdek zowel de Mediterraanse lekkernijen aan de Kroatische kust als Slavische keuken in het binnenland.

Ook kamperen is in Kroatië meer dan aangenaam. Laat je verleiden door dit prachtige en veelzijdige land en ontdek de vele plezieren en voordelen van individueel rondreizen in Kroatië! Zeker een aanrader!

Bekijk hier meer over individuele rondreizen door Kroatië ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *