Rondreis Kroatië hoogtepunten | Wat zijn de hoogtepunten?

Rondreis Kroatië hoogtepuntenEen rondreis maken door Kroatië? Dat is toch wel de beste manier om zoveel mogelijk van dit land te kunnen ervaren tijdens een reis. Kroatië is voor velen mensen een relatief onbekende vakantiebestemming, maar de toerisme heeft de laatste jaren een sterke sprong gemaakt als perfecte vakantiebestemming. Vanwege haar fijne Zuid-Europese klimaat, rijke cultuur, uitgestrekte natuur en, voor Nederlandse begrippen, goedkope faciliteiten is het een perfecte bestemming geworden voor een rondreis. Kom hieronder meer te weten over de rondreis Kroatië hoogtepunten.

Indien je de mooiste rondreizen en vakanties wilt bekijken, vergelijken en de prijzen te weten wilt komen dan kan je hieronder op één van de links klikken.

Bekijk hier de hoogtepunten rondreizen Kroatië ->

Rondreis Kroatië hoogtepunten

Hoogtepunten van Kroatië.
Een rondreis is vaak het beste te plannen rondom de hoogtepunten van een land, dit zijn de hoogtepunten van Kroatië die niet mogen ontbreken tijdens een rondreis.

  • Dubrovnik. De hoofdstad van Kroatië mag zeker niet ontbreken. Deze historische havenstad is een lust voor het oog. Het heeft een Rondreis Kroatië hoogtepuntenbruisend centrum en veel te bieden op gebied van cultuur.
  • Split. Dit is de tweede meest populaire stad van het land. Heel anders dan Dubrovnik maar ook rijk aan cultuur. (Rondreis Kroatië hoogtepunten)
  • Pula. Deze stad is ook meer dan de moeite waard om te bezoeken vanwege haar rijke historie van meer dan 3.000 jaar oud.
  • Plitvicepark. Dit natuurpark is een van de populairste toeristische attracties van Kroatië, maar daar is ook een goede reden voor. In dit nationale park bevind zich een oase van watervallen. Een prachtige en idyllische plek om te bezoeken.
  • Brac. Dit strand is een van de meest populaire stranden voor surfers en outdoorsporten. Daarnaast is dit ook een van belangrijkste wijnregio’s van Kroatië.
  • Vis. Vis is een plaats dat beschikt over verschillende grotten en hierdoor erg populair is onder toeristen. Daarnaast wordt hier aan de stranden veel gezeild en is er de mogelijkheid om te leren duiken.

Kroatië heeft dus genoeg te bieden om een uitdagende rondreis-vakantie te hebben in dit land. De perfecte combinatie van een vakantie met strand, natuur en cultuur in de steden. Plan je reis of ga op de bonnefooi op rondreis langs de hoogtepunten van dit prachtige Zuid-Europese land.

Bekijk hier de hoogtepunten rondreizen Kroatië ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *