Rondreis Kroatië met hond. Hond mee?

Rondreis Kroatië met hondOp zoek naar een leuke vakantiebestemming voor jou en je trouwe viervoeter? Overweeg dan een rondreis Kroatië met hond. Kroatië is een hond vriendelijk land. Benieuwd wat er voor jullie te beleven valt? Lees dan snel verder. Kom in dit artikel alles te weten over een rondreis door Kroatië maken met een hond (Rondreis Kroatië met hond). Ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken via een reisspecialist. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Wil je een mooie rondreis maken door het unieke Kroatië en wil je te weten komen welke reizen er allemaal te maken zijn? Klik dan op de onderstaande link(s) voor meer informatie.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië rondreizen ->

Wat kan je verwachten?

  • Uit eten tijdens een rondreis Kroatië met hond, is vaak geen enkel probleem. Zolang je hond zich een beetje gedraagt, kan hij vaak gewoon mee naar restaurants. Als het niet mag, dan kun je dit buiten het restaurant al zien. Kroaten stellen het altijd erg op prijs, als je het voor de zekerheid gewoon even vraagt.
  • Rondreis Kroatië met hondHonden mogen bijna overal loslopen, mits ze geen overlast veroorzaken. Wil je graag naar het strand met je hond? Kies dan wel een rustige stuk uit, waar je hond zijn gang kan gaan zonder dat hij badgasten lastigvalt. Ook in de natuurparken is je hond welkom, mits hij aangelijnd is. In andere bossen mag de hond los, mits hij geen overlast veroorzaakt of achter het wild aangaat. In maart t/m mij moeten honden aangelijnd zijn i.v.m. jonkies.
  • Je moet altijd een muilkorf voor je hond bij je hebben. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, is het zelfs verplicht. Ook kan het zijn dat je gevraagd wordt, om je hond te muilkorven, als je hond andere mensen angst aanjaagt. (Rondreis Kroatië met hond info)
  • Zorg dat je je hond altijd inent, als je de grens overgaat. De rabiës inenting is zelfs verplicht. Verder is het oppassen geblazen voor muggen en teken. Controleer je hond dus iedere dag. Kijk ook uit voor slangen en uitdroging. Slangen komen gelukkig niet veel voor. Het is verstandig om van te voren alvast uit te zoeken waar de dichtstbijzijnde dierenarts zit. In Kroatië zijn niet zoveel dierenartsen als in Nederland en je wilt natuurlijk wel dat je hond snel geholpen wordt, als hij iets mankeert.
Bekijk hier meer over Kroatië rondreizen ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *