Rondreis Kroatië gezin | Rondreizen door Kroatië met het gezin.

Met het hele gezin op rondreis in Kroatië. Een rondreis in Kroatië maken met je gezin.
Rondreis Kroatië gezinJe kinderen kunnen ongetwijfeld hun hart ophalen op rondreis in Kroatië. En zelf zul je er ook heel wat plezier aan beleven! Kroatië is immers een vakantieland voor jong en oud. Het land bezit een duizenden kilometers lange kustlijn met ontelbare eilandjes. In het bergachtige binnenland tref je prachtige bossen, watervallen, rivieren en meren aan. Ook de historische Kroatische steden zijn een bezoek meer dan waard. In dit artikel kom je nog meer te weten over een rondreis Kroatië gezin.

De allermooiste rondreizen bekijken? Bekijk het complete reisaanbod door op onderstaande link te klikken.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië rondreizen met het gezin ->

Rondreis Kroatië gezin

Voor heel het gezin. Voor gezinnen op rondreis heeft Kroatië talrijke attracties in petto:

  • De kust is een toeristische trekpleister voor jong en oud. Voor de Kroatische kust liggen talrijke kleine eilandjes, die je per bootje kunt bereiken. Met een beetje geluk zwemmen er zelfs dolfijnen mee! Voor je kids ongetwijfeld een onvergetelijke belevenis, zeker als ze zelf een bootje mogen besturen. Ook snorkelen is op vele plaatsen aan de kust mogelijk. In het heldere zeewater ontdek je samen met je Rondreis Kroatië gezinkinderen de kleurrijkste vissen!
  • Bezoek de gezellige hoofdstad Zagreb met zijn vele musea en historische kerken. Voor de kinderen is een bezoek aan de dierentuin van Zagreb een must. De speeltuinen in de stadsparken Boćarski Dom en Bundek zullen je kinderen ook erg aanspreken.
  • In het zuiden van het land ligt de stad Dubrovnik. Een wandeling op de stadsmuren is een belevenis. In het autovrije centrum van de stad kunnen je kids zonder gevaar rondlopen. Een gezellige wandeltocht langs het water is ook een aanrader.
  • De Plitvice-meren in het gelijknamige Nationale Park zijn een must voor het hele gezin. Dit gebied wordt niet voor niets het Groene Erfgoed van Kroatië genoemd. De talrijke watervallen en meren met erg helder water zullen alle gezinsleden bekoren. Ook een rondrit met een toeristentreintje en een boottocht op één van de meren mag je niet overslaan. (Rondreis Kroatië gezin info)

Kroatië: ideaal voor een gezinsvakantie

Een rondreis in Kroatië met je gezin staat garant voor een unieke vakantie. Dit land heeft zoveel te bieden, dat een rondreis zowel voor volwassenen als kinderen een onvergetelijke ervaring is!

Bekijk hier meer informatie over Kroatië rondreizen met het gezin ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *