Rondreis Kroatië fly drive | Fly drive rondreizen Kroatië.

Fly-drive rondreis in Kroatië. Een onvergetelijke fly-drive rondreis in Kroatië.
Rondreis Kroatië fly driveHet zuiderse vakantieland Kroatië heeft voor de vakantieganger heel wat te bieden. De kust van Kroatië met zijn vele pittoreske kustplaatsjes is meer dan de moeite waard. Ook het Kroatische binnenland met zijn overweldigende natuur en prachtige meren, is de ideale bestemming voor menig toerist. Het land ligt op vrij grote afstand van Nederland, zodat de heen- en terugreis het best met het vliegtuig kan gebeuren. Als je ter plaatse een auto hebt gereserveerd, kun je op eigen kracht en in je eigen tempo de belangrijkste plaatsen in Kroatië bezoeken! Kom hieronder ook meer te weten over een rondreis Kroatië fly drive boeken.

Bekijk hier meer over fly drive rondreizen door Kroatië ->

Rondreis Kroatië fly drive

Wat mag je niet missen in Kroatië?
Als je een fly-drive rondreis maakt in Kroatië, bevelen we onderstaande bezienswaardigheden aan.

  • Het Nationaal Park Plitvicemeren is wereldberoemd. Bezoek de Plitvicemeren te voet via de uitgestrekte wandelpaden of maak gebruik van de vele toeristentreintjes. Het Nationaal Park Plitvicemeren bestaat uit niet minder dan 92 adembenemende watervallen en 16 kristalheldere meren. Je ziet hier werkelijk de mooiste natuur die Kroatië te bieden heeft. De Plitvicemeren worden met recht en reden Rondreis Kroatië fly drivehet Groene Erfgoed van Kroatië genoemd.
  • De onvergetelijke kustlijn. Bij Kroatië hoort een 5800 kilometer lange kustlijn met prachtige stranden. Talrijke eilandjes bevinden zich op korte afstand van het vasteland. Neem deel aan een boottocht langs de eilanden en zie dolfijnen zwemmen in het water van de Adriatische Zee! Of ga lekker luieren op één van de vele mooie stranden die het land rijk is. (Rondreis Kroatië fly drive)
  • De historische steden. Tijdens een fly-drive rondreis bereik je gemakkelijk de belangrijkste steden van Kroatië. De hoofdstad Zagreb lonkt de toerist met vele musea, de prachtige Sint-Stefanuskathedraal en de historische Sint-Marcuskerk. De stad Dubrovnik ligt in het zuiden van Kroatië aan de Adriatische Zee. Deze stad is volledig ommuurd en staat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

Rondreis in Kroatië? Boek een fly-drive!

Met een fly-drive rondreis vlieg je comfortabel met het vliegtuig naar Kroatië en bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je met de auto bezoekt. Toeristische attracties zijn er in Kroatië meer dan voldoende, voor zowel jong als oud!

Bekijk hier de mooiste rondreizen in Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *