Rondreis Kroatië eilanden | Eilanden Kroatië.

Rondreis Kroatië eilandenKroatië is een veelzijdig land. Je kunt hier terecht voor een zonvakantie, maar ook voor een natuurvakantie. Je ziet tijdens een rondreis Kroatië eilanden verschillende landschappen en het kristalheldere water. Kroatië bestaat uit het vasteland en maar liefst 1.185 eilanden. Bekijk hieronder meer informatie over een rondreis Kroatië eilanden.

Van plan om de mooiste eilanden te bekijken, te gaan rondreizen door Kroatië en om meer informatie in te winnen over dit onderwerp? Bekijk dan alle informatie door op één van onderstaande links te klikken.

Bekijk hier meer informatie over rondreizen door Kroatië en de eilanden ->

Rondreis Kroatië eilanden, tips en meer:

Voor welk eiland kies je?

 • Wanneer je kiest voor natuur en een beetje rust dan zijn de eilanden Mjlet en Palagruža aanraders. Bij Mjlet vind je de prachtigste zoutwatermeren en zandstranden. Palagruža geeft je de echte ‘Robinson Crusoe’ beleving.
 • Altijd al willen uitgaan in Kroatië? Het meest hippe eiland is Hvar. In de zomer kun je hier flink feesten en heb je keuze uit diverse hotels. Op Pag vind je de beste strandfeesten. Hier zijn verschillende beachbars en openluchtclubs. De feestjes gaan vaak door tot de Rondreis Kroatië eilandenvolgende morgen. (Rondreis Kroatië eilanden)
 • Ben je een cultuurliefhebber? Bezoek dan eens het eiland Korčula. Hier vind je veel tradities en kun je verschillende musea bezoeken. Tevens was dit de geboorteplaats van Marco Polo.
 • Koken kunnen de Kroaten wel. Op het eiland Pag kun je vooral veel genieten van de specialiteiten met lamsvlees. Het lamsvlees is puur natuur, want de lammeren leven in de vrije natuur. Op het eiland Vis, vind je heel toepasselijk visgerechten. Ook kun je hier terecht voor de lekkerste wijnen.
 • Ben je sportief aangelegd? Neem eens een kijkje op het eiland Murter. Hier vind je alles voor een sportieve vakantie. Je kunt hier genieten van watersporten zoals zeilen en duiken. Kun je nog niet duiken? Dan kun je ook terecht bij diverse duikscholen. (Rondreis Kroatië eilanden)
 • Je kunt dus een eiland kiezen die past bij jouw voorkeuren en interesses. Echter, je kunt ook Rondreis Kroatië eilanden doen. Zo heb je een gevarieerde reis en leer je Kroatië om diverse manieren kennen. Of je kiest alleen de eilanden met jouw interesses uit en stelt daarmee je rondreis samen. Kroatië is veelzijdig en er valt altijd wel wat te beleven.
Bekijk hier meer informatie over de eilanden rondreizen Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Comments

 1. Anoniem 242
  30 april 2017 / 14:14

  Ik zou zeker wel eens willen eilandhoppen als ik naar Kroatië wil gaan. Wat is de prijs gemiddeld trouwens als je dit wilt doen?

 2. Anoniem
  12 augustus 2017 / 23:06

  Het lijkt me ontzettend mooi om eens naar Kroatië te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *