Rondreis Kroatië eigen auto | Autorondreizen Kroatië.

Rondreis door Kroatië met je eigen auto.
Rondreis Kroatië eigen autoEen eigen auto biedt alle flexibiliteit die je je maar kan wensen bij een rondreis door Kroatië. Een eigen vervoersmiddel is bijvoorbeeld ideaal om langs de prachtige Kroatische kust te reizen en te genieten van de adembenemende uitzichten op de zee. Daarnaast kan je per auto snel en eenvoudig van Zagreb naar alle andere interessante Kroatische steden reizen. Hieronder vind je nuttige informatie voor een rondreis Kroatië eigen auto.

Wil je met de eigen auto door Kroatië rondreizen (autorondreis Kroatië) dan kan je hieronder op één van de links klikken om meer informatie in te gaan winnen bij een reisorganisatie.

Bekijk hier informatie over autorondreizen Kroatië ->

Rondreis Kroatië eigen auto | Met de auto door Kroatië

  • Het kost ongeveer 14 uur om per auto van Amsterdam naar Zagreb te reizen.
    Tussen de Nederlandse en de Kroatische hoofdstad ligt ruim 1300 kilometer aan asfalt. Een autoreis tussen beide steden kost zodoende doorgaans iets meer dan 14 uur. Dit is uiteraard een te lange reis om in één keer af te leggen, maar in twee delen/dagen is deze reis goed te doen. De Duitse stad München is een mooi tussenstation dat ongeveer op het midden van de reis tussen Amsterdam en Zagreb Rondreis Kroatië eigen autoligt. (Rondreis Kroatië eigen auto)
  • Er zijn geen bijzondere vereisten om per auto Kroatië in te rijden.
    Kroatië is sinds 2013 lid van de Europese Unie. Je kunt zodoende net zo eenvoudig naar Kroatië rijden als naar België, Duitsland of om het even welk ander EU-land. Er zijn, wanneer je Kroatië vanuit een ander EU-land (Hongarije of Slovenië) binnenrijdt dan ook geen grenscontroles. Zolang je minder dan zes maanden in Kroatië verblijft, is het ook niet nodig om je auto in dit land te registreren. Rijd dit bijzondere land dus gerust zorgeloos binnen en begin aan je rondreis Kroatië eigen auto.
  • Wegenkaart Kroatië.
    Google Maps is uiteraard handig om een idee te krijgen van het wegennetwerk van Kroatië, maar nog nuttiger is de door Michelin gemaakte kaart van Kroatië. Op deze kaart worden namelijk niet alleen alle grote en kleine autowegen in Kroatië aangegeven, maar ook alle benzinestations en parkeergarages of andere grote parkeerplaatsen. Kies voor een extra duidelijke kaart rechts in het scherm voor een ‘Simplified’ kaart. Hier kan je ook kiezen voor tal van andere kaarten, waaronder een satellietkaart.

Autorondreis Kroatië boeken?

BEKIJK HIER de autorondreizen voor Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *