Rondreis Kroatië caravan | Caravan rondreizen.

Kroatië als vakantieland.
Rondreis Kroatië caravanTijdens de zomervakantie trekken wij Nederlanders er vaak massaal op uit om de zon op te zoeken en nieuwe steden, gebieden, keukens, talen en culturen te leren kennen. Alhoewel verre bestemmingen steeds populairder worden zijn veel bestemmingen in Europa ook nog erg populair. Landen als Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië worden elk jaar nog veel aangedaan door Nederlandse vakantiegangers, maar ook een land als Kroatië wordt in toenemende mate populair onder vakantiegangers. Niet zo heel verwonderlijk, want Kroatië heeft als vakantiebestemming veel te bieden. Bekijk hieronder meer informatie over een rondreis Kroatië caravan.

Bekijk hier meer over caravans en kroatië reizen ->

Rondreis Kroatië caravan, meer info:

Het land Kroatië

Kroatië is onderdeel van het Balkan schiereiland en is onderdeel van Europa. Het land is erg divers wat betreft cultuur, natuur, keuken en landschap door onder andere de mediterrane, Turkse en Centraal-Europese invloeden. Al deze invloeden maken Kroatië een interessante
Rondreis Kroatië caravanbestemming met veel te bieden. Je kunt in Kroatië terecht voor een heerlijk ontspannen strandvakantie, een culturele vakantie waarbij je de rijke historie van het land verkent, een avontuurlijke vakantie in het ruige landschap aan de kust en in het binnenland, maar ook een culinaire trip door verschillende culturen. Natuurlijk kun je ook al deze elementen verkennen tijdens een interessante en veelzijdige rondreis door Kroatië.

Een rondreis door Kroatië met de caravan

Kroatië is als vakantieland goed bereikbaar per vliegtuig, maar ook per auto kun Kroatië, via Slovenië, goed bereiken. Dat maakt Kroatië bij uitstek geschikt als land voor een rondreis met de auto en caravan. Het land biedt, zowel aan de kust als in het binnenland, talloze mogelijkheden om te kamperen met de caravan waardoor je alle bewegingsvrijheid hebt en toch voorzien bent van alle gemakken. Langs de gehele kustlijn van Kroatië loopt een grote weg waardoor alle populaire bestemmingen aan de kust, zoals Rovinj, Medulin, Pula, Split en Opatija, goed bereikbaar zijn met de auto en caravan. In het binnenland zijn tevens enkele grote snelwegen te vinden waardoor populaire steden als Zagreb en Zadar goed bereikbaar zijn, maar ook de diverse natuurgebieden en de berggebieden. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens jouw rondreis.

BEKIJK HIER MEER OVER CARAVANS EN KROATIË REIZEN ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *