Rondreis Kroatië boot | Rondreizen door Kroatië.

Zorgeloos zeilen in Kroatië? 
Rondreis Kroatië bootEilanden, baaien, historische steden en voortdurend kristalhelder blauw water. Tel daar aangename temperaturen en een milde bries bij en het resultaat is onbezorgd zeilen in Kroatië. Zoek je een verstilde ankerplek? Die vind je hier. Wil je juist de levendigheid van een bruisende stad. Ook die zijn er langs de Kroatische kust. Kom hieronder meer te weten over een prachtige rondreis Kroatië boot. Ook heb je de mogelijkheid om een prachtige rondreis te boeken!

De allermooiste rondreizen en vakanties bekijken? Bekijk het complete reisaanbod door op één van onderstaande links te klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

BEKIJK HIER meer over rondreizen door Kroatië ->

Rondreis Kroatië boot, een unieke trip!

 • Voor beginners en gevorderden.
  Niet alleen het landschap is afwisselend, de mogelijkheden voor zowel beginnende als gevorderde zeilers zijn vrijwel onbegrensd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het zogenaamde flottieljezeilen. Daarbij zeil je met een een kleine vloot langs de kust terwijl de flottieljeleider voor de nodige begeleiding zorgt.
  Geen zorgen over een ligplaats op je volgende bestemming, deskundig advies over de weersomstandigheden en tips voor aantrekkelijke routes en plaatsen die je zeker moet bezoeken. Als je dat wilt, is flottieljezeilen in Kroatië een aanrader.
 • Bareboat sailing.
  Bepaal je liever je eigen koers? Ook dat kan. Voor de meer ervaren zeiler is het mogelijk een boot te huren en zelf de talrijke ankerplekken te ontdekken. Of af te meren aan één van de kades in de historische steden en een culinaire avond in een restaurant te beleven.

Rondreis Kroatië bootKroatië biedt voor de zeilende toerist tal van mogelijkheden. In de verschillende gidsen voor zeilers – die ook in Nederland verkrijgbaar zijn – staat een schat aan informatie over ankerplekken, havens, weersomstandigheden en andere gegevens die van belang zijn voor de zeiler.

 • Zeilen met schipper.
  Liever een vakman aan boord? Dat kan als je een zeilboot met schipper huurt. Je bepaalt in overleg met hem waar je naartoe wilt en hij beoordeelt de mogelijkheden. Dat geeft een veilig gevoel, want een professionele schipper zal geen risico’s nemen. Bovendien kent hij de weg en de mensen. Zo kom je op plekken die anders waarschijnlijk voor je verborgen zouden blijven. En eet je in restaurants die je misschien zelf niet zou hebben ontdekt.
 • Waar de tijd heeft stilgestaan.
  Nostalgische vissersdorpjes waar de klok is opgehouden met tikken, steden die bruisen en baaien met stranden die nog ongerept zijn. Zeilen in Kroatië staat garant voor ideale omstandigheden en een ongekende afwisseling. Bovendien is er een breed aanbod van charterondernemingen waar je een boot kunt huren. Maar een waarschuwing is hier op zijn plaats. Als je in dit prachtige gebied één keer de zeilen hebt gehesen, ben je verkocht. En wil je gegarandeerd terugkomen voor nieuwe ontdekkingen.

BEKIJK HIER MEER OVER RONDREIZEN DOOR KROATIË ->

Voor meer informatie over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *