Rondreis Kroatië auto | Autorondreis Kroatië.

Een rondreis door Kroatië per auto.
Rondreis Kroatië autoBij een rondreis door Kroatië wil je uiteraard zoveel mogelijk van dit bijzondere Zuid-Europese land zien. Dit gaat stukken eenvoudiger wanneer je een auto tot je beschikking hebt. Met een auto kan je bijvoorbeeld probleemloos van Zagreb naar de Kroatische kust reizen of langs de kustlijn trekken. Hieronder vind je enige informatie voor iedereen die nadenkt over een rondreis Kroatië auto. Ook heb je de mogelijkheid om een mooie rondreis te boeken bij de reisspecialist.

De mooiste autovakanties in Kroatië bekijken? Klik op de onderstaande link om het aanbod te bekijken.

BEKIJK HIER MEER over autovakanties in KroatiË ->

Rondreis Kroatië auto, meer info:

  • Files in Kroatië. Met name in de zomermaanden kunnen er files zijn op de wegen van en naar de kuststeden. Houd hier rekening mee bij het inplannen van je reis. Het is verstandig om niet in het weekend te reizen, aangezien de drukte op wegen dan vaak het grootst is, vooral wanneer het warme zomerdagen zijn en veel Kroaten naar verkoeling zoeken aan zee.
  • Kosten van een (huur)auto. Je kunt vanuit Nederland naar Kroatië rijden (de totale reisduur ligt dan rond de 14 uur), maar er zijn ook tal van autoverhuurbedrijven die je aan een geschikt voertuig kunnen helpen. Het huren van een auto kost grofweg € 60 per dag, maar wanneer je de auto ruim van tevoren boekt en voor een klein voertuig kiest, dan kan de prijs ook aanzienlijk lager zijn. Benzine en diesel kosten rond de € 1,30 respectievelijk € 1,20 per liter. Daarnaast zijn de belangrijkste autosnelwegen in Kroatië tolwegen, ook de Rondreis Kroatië autoKroatische A1 die onder andere Zagreb met Split verbindt. Een rit van Zagreb naar Rijeka kost bijvoorbeeld ongeveer € 8. (Rondreis Kroatië auto)
  • Neem je auto mee naar één van de eilanden van Kroatië. De bussen op Kroatische eilanden rijden erg traag en hebben een onregelmatig schema, zodat dit geen prettig transportmiddel is. Op de eilanden heb je zodoende het meeste baat bij een eigen rondreis Kroatië auto. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten in rekening gebracht worden voor het per veerboot transporteren van je auto naar één van de eilanden. Bovendien dien je, wanneer je met auto op de veerboot vaart, al enkele uren vóór vertrek bij de haven aanwezig te zijn. (Rondreis Kroatië auto)

Rondreis Kroatië auto caravan

Rondreis Kroatië auto“Een rondreis Kroatië met de auto en de caravan is ideaal” Het is niet zover rijden naar Kroatië. Dit is ongeveer 1066 kilometer met de auto dus toch nog een behoorlijk eind rijden maar wel goed haalbaar. Prettig is het als je met de eigen auto gaat zodat je vervoer hebt in Kroatië. De caravan kun je mooi plaatsen op een camping. Je kunt op de camping lekker met je caravan staan en genieten van een onbezorgde vakantie! Dat is tenminste de bedoeling waarschijnlijk van je vakantie. Natuurlijk hoef je niet de hele dag op de camping te blijven en ben je vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt. Wanneer je een auto hebt is dat alleen maar handig!

“Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar!” Er zijn veel campings te vinden Kroatië. Belangrijk is te kiezen om voor de beste camping tegen de laagste prijs. Meestal worden campings op meerdere websites aangeboden en zit er zodoende ook veel verschil in de prijzen. Vergelijk daarom de verschillende aanbieders goed met elkaar en ga voor de beste en goedkoopste aanbieder! Er zijn aanbieders genoeg dus je hoeft niet voor de eerste de beste aanbieder te kiezen.

“Kroatië is een mooi land dat veel heeft te bieden!” Vooral de prachtige natuur is de moeite waard om dit land te bezoeken. Het land kent veel bossen, bergen en watervallen. De natuur is echt adembenemend mooi. Je kunt hier heerlijk tot rust komen en tegelijkertijd veel beleven. Zo kun je veel uitstapjes maken in de natuurlijke omgeving. Wil je liever leuke uitstapjes maken dan kan dat ook. In Kroatië zijn veel leuke steden te vinden. Split is één van de bekendste steden en is prachtig om te bezoeken. Daarbij heb je ook veel leuke kleine dorpjes die de moeite waard zijn om eens te gaan kijken. Dit land kenmerkt zich door zijn unieke cultuur en landschap!

BEKIJK HIER de autorondreizen in KroatiË ->

Voor meer informatie over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *