Rondreis Kroatië 8 dagen | 8 daagse reis door Kroatië

Kroatië in 8 dagen, geniet van een unieke rondreis.
Rondreis Kroatië 8 dagenIn een dikke week tijd kan er heel wat gebeuren in een mensenleven en kan je ook heel veel zien als toerist. Maar kan je ook heel veel van Kroatië zien? Dat is de vraag die we gaan trachten te beantwoorden met: nee, maar we kunnen er wel voor proberen zorgen dat je zo veel mogelijk van dit schitterende vakantieland ziet. Een rondreis Kroatië 8 dagen staat hoe dan ook bol van de natuurpracht en vele mooie herinneringen.

Van plan om de mooiste reizen te bekijken voor 8 dagen Kroatië, dan kan je hieronder op één van de links klikken voor meer informatie.

Bekijk hier de 8 daagse rondreizen in Kroatië ->

Rondreis Kroatië 8 dagen

Enkele vragen op voorhand.
Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat de grote wegen in Kroatië goed onderhouden zijn maar hetzelfde niet kan gezegd worden van de kleinere gewestwegen. Het valt dan ook aan te raden tijdens je rondreis om het zo veel mogelijk te houden bij de grote wegen. Bovendien kan je maar best altijd voldoende geld op zak hebben: heel weinig tankstations in Kroatië bieden de optie aan om per kaart te betalen.

 • Je gaat niet alles kunnen zien.
  Laten we maar meteen het slechte nieuws vertellen: Kroatië heeft zo’n indrukwekkend lange kust en zo veel steden om te bezichtigen dat je nooit alles gaat kunnen bekijken. Het draait dus om keuzes maken. Keuzes die zullen neerkomen op Istrië en omgeving, Split en omgeving of Dubrovnik en omgeving. (Rondreis Kroatië 8 dagen)
 • Rondreis Kroatië 8 dagenIstrië en omgeving.
  Istrië is het deel van Kroatië dat het meeste weg heeft van de traditionele vakantielanden zoals Frankrijk, Italië en Spanje. Alles is er goed onderhouden, de stranden zijn er breed en in elke stad kan je wel een bouwwerk van historische waarde terugvinden. Aanraders zijn Robinvj, Pula, Porec en het Nationale Park van de Plitvicemeren. (Rondreis Kroatië 8 dagen)
 • Split en omgeving.
  Wie een vakantie met heel wat variatie wilt moet in Split en omgeving zijn. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in Split en Trogir, sportievelingen op het eiland Brac, strandliefhebbers bij de Makarska Rivièra en dan heb je nog het Biokovo gebergte.
 • Dubrovnik en omgeving.
  Dubrovnik is de mooiste stad van Kroatië: helaas is de omgeving daar niet meteen naar. We raden dan ook aan om een dagje Dubrovnik te doen en daarna gewoon richting het noorden en Split te trekken!

BEKIJK HIER MEER OVER 8 DAGEN KROATIË ->

Voor meer informatie over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *