Rondreis Kroatië 7 dagen | 7 dagen Kroatië.

Rondreis Kroatië 7 dagenEen weekje er lekker tussenuit? Zeven dagen in Kroatië en je komt helemaal tot rust. Dit land is een perfecte bestemming voor een rondreis omdat het land zo veel verschillende dingen te bieden heeft. Met rondreis kun je zowel de belangrijkste steden bezoeken, natuurparken bezichtigen en genieten aan het strand. Mooier kan haast niet. Voor een perfecte week vakantie is Kroatië dé ideale bestemming. Bekijk hieronder informatie over een rondreis Kroatië 7 dagen.

De mooiste reizen bekijken die er te maken zijn voor 7 dagen, dan kan je hieronder op één van de links klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je meer informatie kunt inwinnen over een rondreizen door Kroatië voor bijvoorbeeld 8 dagen. De prijzen kunt vergelijken en een mooie reis kunt gaan boeken!

BEKIJK HIER MEER INFORMATIE OVER 7 dagen KROATIË ->

7 dagen rondreizen door Kroatië.

Plan je zeven dagen in Kroatië.
Een week vakantie is zo voorbij. Het is daarom belangrijk om van tevoren een goede planning te maken wat het belangrijkste is om gezien of gedaan te hebben. Op de bonnefooi gaan is een bijzondere uitdaging wat veel voordelen heeft, maar wil je jouw 7 dagen in Kroatië het best benutten dan is er planning nodig. Een goede verdeling tussen natuur, avontuur en cultuur is de beste optie. Bezoek bijvoorbeeld aan het begin van de week verschillende steden en geniet de laatste dagen van de heerlijke stranden die Kroatië rijk is. (Rondreis Kroatië 7 dagen)

Rondreis Kroatië 7 dagenHoogtepunten van Kroatië.
Je kunt eenvoudig een rondreis plannen om de hoogtepunten van dit land. Dit zijn bijvoorbeeld de beste steden om te bezoeken in Kroatië:

  • Dubrovnik. Natuurlijk mag de hoofdstad van Kroatië niet ontbreken tijdens de rondreis. Deze prachtige historische stad is een lust voor het oog, met authentieke huizen en een bruisend centrum zeker de moeite waard.
  • Split. Een havenstad met een waardevolle historie en genoeg te zien, zowel paleis als een prachtige kathedraal.
  • Pula. Dit is de meest zuidelijk stad van Kroatië, gelegen aan een azuurblauwe haven met een vergaande geschiedenis van meer dan 3.000 jaar.
    Daarnaast kenmerkt Kroatië zich ook aan een prachtig landschap en veel bijzondere natuurparken. Een hoogtepunt is bijvoorbeeld het watervalpark van Plitvice, een droomplaatje dat je zeker bezocht moet hebben.

Een week Kroatië is de perfecte gelegenheid voor cultuur, natuur en avontuur. Plan je 7 dagen goed in zodat je zoveel mogelijk kunt meemaken. Trek van stad naar stad of van park naar park en beleef Kroatië.

BEKIJK HIER MEER INFORMATIE OVER 7 DAGEN KROATIË ->

Voor meer informatie over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *