Rondreis Kroatië 2 weken | 2 weken rondreizen?

Kroatië in 2 weken bekijken? Wat is er allemaal te doen en aan te raden?
Rondreis Kroatië 2 wekenKroatië is een populair vakantieland maar heeft zo veel te bieden dat het al eens een probleem kan geven om te beslissen wat je wilt doen. Gelukkig is er een oplossing voorhanden door de relatief korte afstanden en reistijden in het land. Dat maakt het mogelijk om in een week of twee toch heel wat van het land te bekijken. Kom in dit artikel nog veel meer te weten over een rondreis Kroatië 2 weken.

Van plan om de mooiste reizen te bekijken voor Kroatië dan kan je hieronder op één van de links te klikken. Bekijk het aanbod, vergelijk en boek de mooiste vakantie!

BEKIJK HIER meer over 2 weken rondreizen in Kroatië ->

Rondreis Kroatië 2 weken

Een unieke rondreis door Kroatië voor 2 weken boeken?

 • De eerste dagen.
  Voor de reis naar Kroatië trek je met de auto best een dag of zelfs twee dagen uit. Het is op zich best te doen in een dag maar dat kan uiteraard redelijk vermoeiend zijn. Als je aankomt in Kroatië zijn de eerste twee dagen natuurlijk door te brengen in Istrië. De ideale uitvalsbasis hier in Rovinj dat vrij centraal gelegen is en dagtrips toelaat richting Pula en Porec. In Pula kan je bijvoorbeeld één van de best bewaarde amfitheaters ter wereld terugvinden.
 • Richting Zadar.
  Rondreis Kroatië 2 wekenNa een paar dagen Istrië is ht tijd om verder te trekken richting Zadar. Dit is een trip die goed vijf uur duurt en je langs de Crikvenica Rivièra brengt met prachtige stranden en een knappe natuur. Ben je in Zadar aangekomen? Mis dan de zonsondergang niet vanaf de indrukwekkende boulevard. Trek ook enkele uurtjes uit voor een tripje richting het mooie schiereiland Pag. (Rondreis Kroatië 2 weken info)
 • Split en het Nationaal Park Krka.
  Split is alweer een stad waar je enkele dagen door kunt brengen en ligt op goed 3 uur rijden van Zadar. Onderweg kan je even de mooie stad Sibenik bezoeken en ook het Nationaal Park Krka is niet veraf met adembenemende watervallen en heel wat wandelmogelijkheden.
 • Makarska Rivièra.
  Op anderhalf uur van Split kan je de Makarska Rivièra terugvinden waar je gewoon kunt genieten van een welverdiende rust aan het strand. Heb je toch nog energie over? Dan is een wandeling in het nabij gelegen Biokovo gebergte natuurlijk ook altijd een optie. Wat maakt de Makarska Rivièra echt speciaal? Dat moeten wel de schitterende kiezelstranden de noemenswaardige uitzichten van het Biokovo gebergte zijn. (Rondreis Kroatië 2 weken info)

BEKIJK HIER MEER OVER 2 WEKEN RONDREIZEN IN KROATIË ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *