Rondreis Kroatië 17 dagen!

Kroatië in 17 dagen, een waanzinnige belevenis.
Rondreis Kroatië 17 dagenDe beste manier om een land te verkennen? Het kleinste kind zal je weten te vertellen dat dat natuurlijk met een rondreis is. Het belangrijkste bij een rondreis is dan weer dat je voldoende tijd uittrekt om echt vol in je te kunnen opnemen wat je eigenlijk aan het bekijken bent. Voor een land als Kroatië? Daar heb je heel wat tijd voor nodig maar 17 dagen is al een mooi begin. Een rondreis Kroatië 17 dagen zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien.

Indien je van plan bent om de mooiste reizen te bekijken, te vergelijken en eventueel te boeken dan kan je hieronder op één van de links te klikken.

BEKIJK HIER MEER OVER 17 DAGEN KROATIË ->

Rondreis Kroatië 17 dagen, meer info:

 • De dagen voor de oversteek
  De oversteek van ons land richting Kroatië, en uiteraard ook de trip terug, daar reken je best enkele dagen voor. Heen een dag of twee om rustig uitgerust aan te komen en terug een dag omdat je natuurlijk zo snel mogelijk weer in het eigen bed wenst te slapen.
 • Eerst langs Istrië
  Istrië ligt in het noorden van het land en is dan ook de logische plek om Kroatië binnen te komen. Hier kan je een dag of vier spenderen Rondreis Kroatië 17 dagenin de charmante steden Pula, Porec en Rovinj voor verder richting het zuiden te trekken. Vergeet onderweg naar het zuiden niet om even het Nationaal Park Plitvicemeren een bezoekje te brengen. En breng je camera mee: je zult ons nog bedanken.(Rondreis Kroatië 17 dagen)
 • Via Zadar richting Split en omgeving
  Het doel van die trek zuid is Split bereiken maar reken ook een dagje om even langs Zadar te gaan. Hier kan je richting het schiereiland Pag of gewoon genieten van de zonsondergang op de prachtige boulevard van Zadar.
 • Split
  In Split spendeer je vlot een week. Niet alleen in de stad zelf natuurlijk maar ook vooral in de omgeving. Wat je hier zeker niet mag missen zijn Sibenik, Trogir, de Krka watervallen en de Makarska Rivièra met het Biokovo gebergte. Neem ook een dagje de tijd om de eilanden Brac of Hvar te bezoeken. (Rondreis Kroatië 17 dagen)
 • Dubrovnik
  De laatste paar dagen van de trip? Die spendeer je onderweg en in Dubrovnik die gewoon de knapste stad van het hele land is. Het mooiste voor het laatste!

BEKIJK HIER meer over 17 dagen rondreizen in Kroatië ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Comments

 1. vakantielandkroatie
  9 december 2018 / 17:54

  Van plan om 17 dagen naar Kroatië te gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *