Rondreis Kroatië 15 dagen? 15 daagse rondreis!

Kroatië in 15 dagen? Een unieke ervaring!
Rondreis Kroatië 15 dagenEr zijn van die landen waar je op vakantie naar trekt om gewoon weken in het resort te blijven, te genieten van de stevige zon en verder eigenlijk niets. Kroatië, gelegen aan de Adriatische zee, is niet zo’n land. Het zou welhaast misdadig zijn om van je tijd hier geen gebruik te maken om dit prachtige land wat beter te leren kennen. Een rondreis Kroatië 15 dagen is dan ook een goed idee: de afstanden zijn best te doen en je geraakt van bij ons op goed één dag in Kroatië. Wanneer je van plan bent om een mooie reis te boeken naar Kroatië dan kan je naar één van de specialisten gaan door op onderstaande links te klikken.

BEKIJK HIER MEER OVER 15 DAGEN KROATIË ->

Rondreis Kroatië 15 dagen

 • Dubrovnik
  Rij meteen door naar het zuiden van het land zodat je door de bittere pil van de reis heen bent en sla je tent op in Dubrovnik. Deze knappe stad heeft een oud centrum dat volledig staat op de UNESCO Werelderfgoederenlijst en zal op zijn minst voor enkele dagen vertier zorgen.
 • Rondreis Kroatië 15 dagenRichting de Makarska Rivièra
  Kroatië is een land van elk wat wils en dat is dan ook wat je bij de Makarska Rivièra terug kunt vinden. Het Biokovo gebergte rijst op uit het water hier en biedt heel wat mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Wie daar gaan trek in heeft? Die gaat toch gewoon op één van de stranden liggen? Trek hier toch ook een paar dagen voor uit en bezoek misschien de charmante eilanden Brac en Hvar. (Rondreis Kroatië 15 dagen)
 • De omgeving van Split
  Split en omgeving is een regio voor een week. Een dag tot zelfs twee in Split is genoeg om de stad te leren kennen maar dan heb je nog Trogir en Sibenik in de buurt die ook beiden op zijn minst een dag kosten. Is dat gebeurd? Dan kan je een half dagje ontspannen in het Nationaal Park Krka: vergeet zeker niet de watervallen te bewonderen.
 • Richting Istrië
  De laatste paar dagen van je rondreis? Die kan je doorbrengen in Istrië waar je onderweg naar daar nog een dagje Plitvicemeren moet meemaken. In Istrië zelf zijn de echte aanraders Pula, Porec en Rovinj!

BEKIJK HIER meer over 15 dagen rondreizen ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *