Rondreis Kroatië 14 dagen! 14 daagse reis!

14 dagen in Kroatië?
Rondreis Kroatië 14 dagenIn Kroatië, dat prachtige land aan de Adriatische kust, zijn er heel wat rondreizen te doen. Dat heeft alles te maken met de vorm van het land en de afstand tegenover ons. Het is immers best te doen om met de auto of de camper in slechts een dagje er al te staan. En de kuststreek? Die leent zich echt ontzettend goed tot een rondreis. Een rondreis Kroatië 14 dagen? Moet lukken. Kom hieronder meer te weten over het boeken van een prachtige 14 daagse rondreis door het unieke Kroatië.

Indien je de 14 daagse rondreizen wilt bekijken in Kroatië dan kan je op één van onderstaande links klikken.

BEKIJK HIER MEER OVER 14 DAGEN KROATIË ->

Rondreis Kroatië 14 dagen

 • De kust of het binnenland?
  De eerste vraag die je je zult stellen als toerist is of je gaat voor een rondreis van de kuststreek zoals de meeste toeristen of het binnenland. Het spreekt voor zich dat de kuststreek veruit het meest populair is en ook meer bezienswaardigheden heeft maar voor wie eens iets anders wilt is ook het binnenland zeer de moeite waard. (Rondreis Kroatië 14 dagen tip)
 • Boek op voorhand.
  Alle verblijfplaatsen moet je echt wel op voorhand geboekt hebben. Het heeft totaal geen zin om nog te proberen op het moment zelf Rondreis Kroatië 14 dageneen hotel te zoeken: de kans is zeer klein dat dit lukt.
 • Heel de kust.
  Het goede nieuws? 14 dagen is op zich voldoende om heel de kust van Kroatië aan te doen en te ontdekken. Het slechte nieuws daarbij is dat het absoluut niet voldoende is om genoeg tijd op elke locatie te spenderen. Wij raden dan ook aan om keuzes te maken. Of je gaat voor een combinatie van Istrië met Spit en omgeving of van Dubrovnik met Split en omgeving. Alle drie en dan nog de vele eilanden erbij? Dat is gekkenwerk.
 • De zomer.
  Als je een rondreis maakt doorheen het land dan moet je gewoon kiezen voor dat te doen tijdens de zomer. Net als iedereen houden de Kroaten van de zomer maar ze houden er echt wel heel veel van. Tijdens die maanden springen er dan ook tal van festivals uit de grond waar je als toerist maar wat graag bij bent. Tijdens geen enkele andere periode zal je zo veel vermaak hebben dan tijdens de zomermaanden. (Rondreis Kroatië 14 dagen info)

BEKIJK hier de 14 daagse rondreizen door Kroatië ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *