Rondreis Kroatië 10 dagen, 10 dagen naar Kroatië?

Rondreis Kroatië 10 dagenKroatië is de afgelopen jaren steeds bekender geworden als ideale vakantiebestemming. Waar het eerst nog een underdog was in de vakantiebestemmingen is het tegenwoordig een van de meest populaire bestemmingen. En daar is genoeg reden voor. Dit Zuid Europese land dient zich perfect voor vakantie, het heeft een enorm cultureel aanbod, rijke geschiedenis, prachtige natuur en heerlijke stranden. Er is zoveel te zien en te doen dat de beste manier om zoveel mogelijk van dit land mee te kunnen maken een rondreis te plannen. Een rondreis zorgt ervoor dat je het beste uit zowel Kroatië haalt als uit je vakantie. Plan een 10 daagse rondreis en geniet van de perfecte vakantie. Bekijk hieronder meer informatie over een rondreis Kroatië 10 dagen.

Bekijk hier meer over 10 dagen Kroatië ->

Rondreis Kroatië 10 dagen

Hoogtepunten van Kroatië.
Wanneer je een rondreis van 10 dagen voor Kroatië wilt maken is het het meest efficiënt om de rondreis rond de belangrijkste plekken van Kroatië te plannen. Zo zie je alle hoogtepunten van het land. Maak een mooie combinatie van steden, natuur en strand voor een perfecte vakantie. Een aantal hoogtepunten die zeker niet mogen ontbreken zijn:

  1. Rondreis Kroatië 10 dagenNational Park Plitvice. Dit is de meest populaire toeristische attractie van het land. Dit nationale natuurpark kenmerkt zich aan alle watervallen. Een prachtig natuurlijk verschijnsel dat je echt niet mag missen tijdens je reis. (Rondreis Kroatië 10 dagen tip)
  2. Pula. Dit is een oude stad helemaal ten zuiden van Kroatië gelegen aan een azuurblauwe haven. Hier kun je de prachtige architectuur van de kathedraal bewonderen.
  3. Dubrovnik. De hoofdstad van Kroatië mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je rondreis. Ook dit is een havenstad en kenmerkt zich aan het rijke culturele aanbod.
  4. Vis. Een prachtige plek aan het strand van Kroatië, gekenmerkt door de grotten die je er kunt bezoeken, de zeilsport en de wijnregio.
  5. Brac. Een andere wijnregio met ook een prachtig strand in Brac. Dit is een ideale surfplek. (Rondreis Kroatië 10 dagen tip)

Er is dus genoeg te beleven tijdens een tiendaagse rondreis door Kroatië. Zorg dat je goed plant zodat je zoveel mogelijk kunt meemaken en beleven. Kroatië is dus met recht een zeer geschikte vakantiebestemming.

BEKIJK HIER MEER OVER 10 DAGEN KROATIË ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *