Kroatië zomervakantie, boek een mooie vakantie.

Kroatië: het land van zon, zee & bier.
Kroatië zomervakantieVrijwel iedereen die wel eens in Kroatië is geweest is er wel over eens: het is zo mooi als Italië maar stukken en stukken goedkoper. Voor weinig geld kun je er alle kanten op. Iedere dag uit eten? Geen probleem. Met name de kust streek is bezaaid met leuke restaurantjes en kroegjes. Heerlijke visgerechten, grote sorbets en verfrissende cocktails. Kortom, een Kroatië zomervakantie is er een die u niet snel zult vergeten. Kom hieronder meer te weten over een Kroatië zomervakantie.

Bekijk hier meer over zomervakanties in Kroatië ->

Kroatië zomervakantie, enkele tips:

Waarom kiezen voor Kroatië?

  • Zon, zee & strand
  • Zeer betaalbaar
  • Heerlijke Italiaanse en lokale gerechten
  • Rijke geschiedenis
  • Kroatië zomervakantiePrachtig heldere zeeën

Wees echter goed voorbereid op de felle temperaturen daar bij de Adriatische zee. Het kan op sommige warme dagen namelijk makkelijk 40 graden worden. Dat zijn wel andere temperaturen dan die wij hier in Nederland gewend zijn. Smeer je daarom goed in en neem een kwalitatieve zonnebril mee voor op je Kroatië zomervakantie. Zeker als je van plan bent veel te gaan rondrijden. Maak niet de fout de al velen daar hebben gemaakt; en dat is de kracht van een felle zon te onderschatten. Veel Noord-Europeanen moeten daarom vaak al in de eerste week op de blaren zitten.

De kuststreek van Kroatië heeft een breed aanbod van kiezel, rots en af en toe een aangelegd zandstrand. Hier kunt u ten volste genieten van de vaak fel blauwe wateren van de Adriatische zee. Pas echter wel op de zee egels die verspreid liggen op de bodem. Vertrouw me maar, dat wil je echt niet met je blote voeten op gaan staan. Een goed paar siliconen of rubber zwemschoenen is geen overbodige luxe. Deze kun je in Nederland of op je Kroatië zomervakantie bij menig toeristenwinkel verkrijgen. (Kroatië zomervakantie tip)

Ook als je op zoek bent naar een degelijk snorkel setje kun je in Kroatië vaak op de avond braderie goed terecht. Schaam je hierbij niet om nog wat van de prijs af te dingen. Dat is daar bijna een gewoonte en op deze manier kun je soms tot wel 50% van de originele prijs afkrijgen. Kortom, wat je ook zoekt in een vakantie, in Kroatië je kunt het er vinden.

Bekijk hier alles over zomervakanties in het prachtige Kroatië ->

Kroatië zomervakantie 2017:

Van plan om in de zomer van 2017 naar Kroatië te gaan om te genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan! Bekijk dan de mooiste reizen via de reisaanbieders door op één van de links te klikken op deze pagina. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Wil je meer te weten komen over wat de beste reistijd precies is voor Kroatië? Ga dan naar: www.bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *