Kroatië vakantiebestemming, een unieke bestemming!

Kroatië vakantiebestemming is een land van meerdere gezichten en magische natuurwonderen.
Kroatië vakantiebestemmingOntdek Kroatië als een land met zoveel verschillen en zoveel pracht. Kroatië heeft voor elke soort van vakantieganger een plek waar ze zeker naartoe wensen te gaan. Het land is omringd door de Adriatische Zee, een mooie kustlijn met prachtige stranden. Er zijn tal van eilanden voor de kust. De natuur is groen en prachtig zowel de bossen als de bergen zijn een streling voor het oog. Kroatië heeft ook ontelbare meren en sprookjesachtige watervallen. Kroatië herbergt veel cultuur in de steden en kleine, gezellige dorpjes die zo verschillend zijn dat men haast in elke stad denkt dat men in een ander land is terecht gekomen. Bekijk hieronder meer over de Kroatië vakantiebestemming.

Bekijk hier informatie over Kroatië als vakantiebestemming ->

Kroatië vakantiebestemming

Kroatië vakantiebestemming: Elke plek heeft voor elke soort toerist wel nog een verrassing voorzien.

  • Voor de natuurliefhebber: Kroatië bestaat uit veel groen en natuur. Er zijn tal van natuurparken waar men deze pracht en praal Kroatië vakantiebestemmingkan bewonderen. Van grote uitgestrekte meren met watervallen tot een heuvelachtig landschap met tal van bossen. Vergeet ook de bergen niet en de moerassen. De vele grotten en spelonken waar men prachtige stalagmieten kan bewonderen. De eilanden voor de kust die allemaal verschillend zijn.
  • Voor de cultuurfanaat: De mooie havens, de kuststeden en de oude steden met overblijfselen van de Romeinse tijd of ruïnes uit de Middelleeuwen die men allemaal dient te bezoeken. Mooie, achtergebleven paleizen en kathedralen die de geheimen van hoe het vroeger was herbergen. Talrijke archeologische vondsten die men kan bezichtigen in de vele musea.
  • Voor de zonneklopper: De stranden langs de kustlijn om te genieten van een echte zon-zee en strandvakantie. Geen enkel strand is hetzelfde en ook het uitzicht op de zee ziet er telkens anders uit.
  • Voor de foodie: De Kroatische keuken is bekend om verse visgerechten, gerechten met truffel, zeevruchten en asperges. De smaakpapillen zijn constant in feeststemming bij het proeven van al dat lekkers. Ook de fantastische wijnen die ze zelf verbouwen kunnen echte wijnliefhebbers bekoren.

Bekijk hier meer over Kroatië als vakantiebestemming ->

Meer informatie over Kroatië reistijden en info:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *