Kroatië vakantie luxe hotel! Leuke tips!

Luxe hotel in Kroatië?
Kroatië vakantie luxe hotelDe zomer in Kroatië duurt best lang en biedt een redelijk grote zekerheid op heerlijk warm weer zonder veel gevaar in zich te dragen van regen en dagen die in het water vallen. Desondanks is het niet meer dan logisch dat je toch bij voorkeur de zekerheid wilt hebben dat je bij een slechte dag nog voldoende te doen hebt in het hotel. Een vakantie in een luxe hotel in Kroatië zal daar zeker bij helpen. Kom hieronder meer te weten over een Kroatië vakantie luxe hotel en nog veel meer!

Bekijk hier meer informatie over Kroatië en reizen ->

Kroatië vakantie luxe hotel

 • Vakantie zoals je wil.
  Kroatië is een land waar je eigenlijk echt zelf kunt bepalen hoe veel luxe je nu eigenlijk wenst tijdens je trip. Dat gaat van campings en hotels waar echt enkel de basis aanwezig is tot echte luxe hotels die je een vijfsterren behandeling bieden tot alles tussen die extremen in.
 • Spa en wellness.
  Kroatië heeft een grote concentratie aan spa en wellness centra en heel wat van de tophotels in het land bieden ook echt een Kroatië vakantie luxe hotelindrukwekkende behandeling aan. Als je op vakantie dan ook naast het strand en de bezienswaardigheden heerlijk wilt relaxen? Dan is Kroatië sowieso de bestemming bij uitstek. (Kroatië vakantie luxe hotel info)
 • Waar kan je terecht?
  Het binnenland van Kroatië loopt niet echt dik bezaaid met luxe hotels. Om vanzelfsprekende redenen is de kuststreek een heel ander paar mouwen: daar kan je bij zo goed als elke trekpleister wel een aantal echte toppers terugvinden. Zeker bij het schiereiland Istrië vind je bij elke stad wel een hotel met alle voorzieningen terug. Hetzelfde kan gezegd worden van Dubrovnik en de streek rond Split. Deze toeristische trekpleisters hebben het sowieso wel goed te doen dus let erop dat je tijdig boekt!
 • All-inclusive.
  De luxe hotels in Kroatië werken uiteraard ook met een all-inclusive formule waardoor je je tijdens de hele reis tegoed kunt doen aan de lekkernijen en faciliteiten die aangeboden worden. Echte resorts zoals in Turkije of de Caraïben ga je niet zo snel terugvinden: het zijn vooral relatief grote complexen met privé-toegang tot het strand. (Kroatië vakantie luxe hotel info)

Bekijk hier de mooiste rondreizen en vakanties in Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *