Kroatië vakantie 14 dagen | 14 dagen Kroatië.

14 dagen rondtrekken in Kroatië.
Kroatië vakantie 14 dagenKroatië is een land waar de reistijden en afstanden relatief goed meevallen. Concreet betekent dat dat je in goed twee weken er wel in kan slagen om heel wat van het land in je op te nemen. Heb je 14 dagen vrij voor dit prachtige land? Dan zijn dit alvast enkele suggesties om die dagen goed en leuk door te brengen. Lees hieronder meer informatie over een Kroatië vakantie 14 dagen.

Wil je direct de reizen bekijken bij de reisspecialist, dan kan je op één van onderstaande links klikken.

Bekijk hier meer informatie over 14 dagen Kroatië ->

Kroatië vakantie 14 dagen

 • Dubrovnik.
  Een paar dagen in Dubrovnik is een echte must. Niet alleen staat heel het oude centrum integraal op de UNESCO Werelderfgoedlijst maar bovendien is de hele sfeer in de stad er echt eentje om mee te maken. Dubrovnik is niet voor niets het cultureel hart van Kroatië. Een dag of drie à vier hier doorbrengen zijn dan ook geen verloren dagen.
 • Een tripje door Istrië.
  Kroatië vakantie 14 dagenEen paar dagen verbranden terwijl je echt cultureel bezig bent en ook nog wat knappe natuur kunt bezichtigen? Dan moet je in Istrië zijn waar je Rovinj al uitvalsbasis hebt. In nauwelijks 40 minuten sta je in Porec en Pula die beiden een uitstapje waard zijn. Plan zeker ook wat tijd in om het binnenland van het schiereiland aan te doen. (Kroatië vakantie 14 dagen info)
 • Split en het Nationaal Park Krka.
  Split is één van de grootste en ook één van de mooiste steden van Kroatië en mag dan ook niet ontbreken op een lijstje mogelijkheden. In Split is er heel wat te bekijken maar het is ook een optie om gewoon te genieten van het strand en de zon en natuurlijk de winkels in de stad. Aanrader in de buurt: het Nationaal Park Krka is een prachtig natuurgebied waar je vlotjes een dag kunt doorbrengen. Mis zeker de Krka watervallen niet!

Een eilandje bezoeken.
Als je 14 dagen in Kroatië zit zou het haast misdadig zijn om niet één van de bijna duizend eilanden van Kroatië met een bezoekje te vereren. Vanuit Split kan je ook gemakkelijk de veerboot nemen richting Brac of Hvar die beiden echte aanraders zijn. Brac is een echte topper voor de sportieve fanaat, Hvar dan weer voor de natuurliefhebber die al eens graag aan het strand ligt.

Bekijk hier meer over 14 dagen Kroatië ->

Meer informatie over Kroatië:

Comments

 1. Anoniem 24
  29 april 2017 / 17:07

  14 dagen Kroatië lijkt mij wel heel erg leuk eigenlijk. Wat is de prijs voor zo’n reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *