Kroatië kaart | Alles over de kaart.

Kaart van Kroatië voor een vakantie of rondreis.
Om tijdens een vakantie in of rondreis door Kroatië zoveel mogelijk van dit bijzondere Zuid-Europese land te zien, loont het zich om vooraf al een reis uit te stippelen. Een kaart is hierbij bepaald geen overbodige luxe. Op internet zijn tal van gratis kaarten van Kroatië beschikbaar, maar je kunt uiteraard ook een Kroatië kaart kopen. Kom hier meer informatie tegen over de kaart van Kroatië ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken naar Kroatië.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië ->

Kroatië kaart

De kaart van Kroatië en meer informatie:

 • Kaart van Kroatië voor autobestuurders.
  Voor een autovakantie in Kroatië is de door Michelin ontwikkelde kaart van dit land ideaal. Hier worden behalve alle (grote) wegen ook onder andere tankstations aangegeven. Zoek je hotels of bezienswaardigheden in Kroatië? In het menu bovenaan de website vind je verschillende knoppen waarmee je deze informatie en nog veel meer zichtbaar maakt. Handig is bovendien dat de informatie niet tot Kroatië beperkt wordt. Dus als je bijvoorbeeld nabij de grens met Slovenië of Hongarije bent, dan kan je ook de kaart gebruiken bij een Kroatië kaartreis naar één van deze buurlanden van Kroatië.
 • Kaart (en meer) van het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme.
  Het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme heeft een gratis als pdf-bestand vanaf de website te downloaden toeristenbrochure samengesteld. Deze brochure is bijna honderd pagina’s groot en bevat niet alleen tal van informatie over alle bezienswaardigheden in Kroatië, maar ook verschillende kaarten van dit unieke land.
 • Voor toeristen bewerkte kaart van Google Maps.
  Google Maps kent niet alleen zeer gedetailleerde kaarten, maar deze kaarten worden bovendien constant bijgewerkt, zodat je bij Google Maps zelden verouderde gegevens tegenkomt. Dit maakt deze kaarten ideaal voor het plannen van een vakantie naar Kroatië. Op de website Visit Croatia vind je een Google Maps-kaart van Kroatië waarin de voor toeristen interessantste Kroatische steden alvast zijn aangegeven, zodat je hier als toerist eenvoudig mee uit de voeten kan.
 • ANWB Kroatië kaart.
  De ANWB verkoopt in zijn webshop enkele materialen die nuttig zijn voor een vakantie in Kroatië. Zo kan je hier bijvoorbeeld een wegenkaart van Kroatië kopen, met hierin speciale aandacht voor de bij toeristen populaire regio’s Istrië en Dalmatië.
Bekijk hier meer over Kroatië, reizen en vakanties ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Comments

 1. vakantielandkroatie
  3 december 2018 / 00:10

  Informatie toevoegen? Bijvoorbeeld over de plattegrond? Reageer dan op dit bericht.

 2. vakantielandkroatie
  3 december 2018 / 00:38

  Zou jij naar een bepaalde plek willen gaan in Kroatië? En waar precies als je het op de kaart zou moeten aangeven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *