Korte rondreis Kroatië | Boek deze reis!

Korte rondreis KroatiëEr is in Kroatië ontzettend veel te ondernemen en ongelooflijk veel plekken te bezichtigen tijdens een welverdiende vakantie. Naast het feit dat Kroatië over indrukwekkende natuurparken beschikt, heeft het land veel gezellige, mooie en historische steden waar de Kroaten je laten genieten van lokale gerechten en bijhorende gastvrijheid. Wij geven je op deze pagina enkele korte rondreis Kroatië tips, een paar bezienswaardigheden die je gezien moet hebben op je reis door het schitterende land. We wensen je vooral veel plezier en voorpret met het uitzoeken van jouw (of jullie) droomvakantie!

Bekijk hier de korte rondreizen door Kroatië ->

Korte rondreis Kroatië

Enkele korte rondreis Kroatië tips voor jou op een rij gezet;

  • Binnenstad Dubrovnik; De binnenstad van deze historische stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO dit vanwege het cultureel erfgoed en historie. Met de vele bezienswaardigheden is een stadswandeling door dit ‘openluchtmuseum’ een echte aanrader.
  • Amfitheater van Pula; Deze monumentale arena stamt uit de Romeinse tijd en word tegenwoordig soms gebruikt voor festivals en Korte rondreis Kroatiëandere culturele evenementen. Het bouwwerk word vaak vergeleken met het Colosseum uit Rome. (Korte rondreis Kroatië tip)
  • Het Nationaal Park Krka; Dwars door dit groene park stroomt de rivier de Krka en is erg geliefd onder toeristen én de plaatselijke bevolking. De vele stroomversnellingen en watervallen maken van dit park een uniek gebied. Het aanbod aan flora en fauna is overweldigend te noemen.
  • Het eiland Brač; Het eiland is een van de grootste eilanden in de Adriatische Zee. Het herbergt verschillende stranden, zandstranden en stranden met fijn kiezelsteen. Het binnenland is uiterst vruchtbaar en gevuld met pijnboombossen en wijngaarden. Dankzij het bergachtige landschappen zijn er veel plekken met een schitterend uitzicht.

Een rondreis door Kroatië boeken?

Er zijn verschillende korte rondreis Kroatië aanbieders te vinden op internet. Wij hebben de beste aanbieders alvast voor je bij elkaar gezet. De keuzes zijn enorm in dit schitterende land dus lees je van te voren goed in en laat de voorpret alvast beginnen. Succes met het maken van jouw keuzen en alvast veel reisplezier gewenst!

Bekijk hier meer over Kroatië en rondreizen ->

Voor nog meer informatie over rondreizen in Kroatië, de beste reistijd en over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *