Hotels Kroatië, alle informatie.

Veelzijdig Kroatië, alles over hotel in Kroatië.
Hotels KroatiëKroatië heeft net als Italië en Turkije alle mogelijkheden om van een heerlijke vakantie te genieten. Natuurschoon, uitgestrekte bossen en maar liefst 1185 eilanden voor de kust geven dit land zijn eigen identiteit. 66 Van deze eilanden zijn bewoond dus ruimte genoeg om eens een dagje met de boot erop uit te trekken en heerlijk te genieten op een onbewoond eilandje. De fraaie kustlijn heeft een aantal gerenommeerde badplaatsen die erg in trek zijn bij de hedendaagse toerist. De hotels in deze badplaatsen stralen allemaal luxe en comfort uit en het is een feest om je vakantie door te brengen in een all inclusive hotel langs de kust in Istrië (Hotels Kroatië).

Bekijk hier meer over hotels en vakanties in Kroatië ->

Istrië hotels

Istrië is het grootste eiland aan de Adriatische zee. Dit schiereiland wordt gedeeld door Slovenië, Italië en Kroatië. Het grootste gedeelte behoort echter toe aan Kroatië. Een aantal badplaatsen die graag bezocht worden zijn o.a. Rabac en Pula.

Pula

Pula is één van de mooiste badplaatsen van Kroatië met een groot aanbod van hotels. Behalve dat je heerlijk kunt zonnen op de stranden en Hotels Kroatiëzwemmen in zee heeft Pula nog meer te bieden. Het Amfitheater en Aquarium zijn dé grote toeristentrekpleisters. Zoek je een luxe maar toch betaalbaar hotel in Pula dan is hotel Park Plaza Histria Pula een heerlijke accomodatie om je vakantie door te brengen. Op slechts een steenworp afstand van de zee en 4 kilometer vanaf het centrum van de stad, zit dit hotel snel volgeboekt in het hoogseizoen (Hotels Kroatië).

Rabac

Glavani park is gelegen in de directe omgeving van Rabac en kan ter afwisseling van het strandbezoek een avontuurlijke dagje uit bieden. Ook met kinderen is dit super om te doen. De speeltuinen bieden een heel ander genre speeltoestellen dan we in Nederland gewend zijn. Echt een bezoek waard! Zoek je een goed hotel in deze regio dan is Hotel Amfora bij uitstek geschikt om een zonnige en betaalbare vakantie door te brengen. Ligt 2 minuten lopen vanaf de kust en is centraal gelegen. De bushalte is voor de deur en met 54 hotelkamers is dit hotel niet zo massaal. Het eten is verrukkelijk en dit hotel is geschikt voor kinderen. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende websites (Hotels Kroatië).

Bekijk hier meer over hotels en vakanties in Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen in Kroatië, de beste reistijd en over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *