Goedkope vakantie Kroatië? Boek een goedkopere vakantie in Kroatië!

Vijf praktische tips voor een goedkope vakantie in Kroatië.
Goedkope vakantie KroatiëWil je graag naar het zonnige Zuid-Europa op vakantie, maar is je vakantiebudget ietwat beperkt? Kies dan voor Kroatië! Dit prachtige land heeft alles wat andere Zuid-Europese landen ook hebben, van zandstranden en andere prachtig natuurschoon tot tal van culturele bezienswaardigheden. Het enige verschil is dat een vakantie naar Kroatië een stuk minder geld kost. Hieronder vind je enkele tips voor een extra goedkope vakantie Kroatië.

Bekijk hier meer over de goedkoopste vakanties in Kroatië ->

Goedkope vakantie Kroatië

  1. Tip 1: blijf meerdere dagen bij één Kroatisch gasthuis. Veel lokale inwoners in Kroatië verhuren hun woning (of enkele kamers) aan toeristen. Voor deze bijklussende particulieren is het vooral interessant om een toerist langere tijd te huisvesten. Om deze reden daalt de prijs voor een overnachting drastisch wanneer je langere tijd verblijft in hetzelfde gasthuis. (Goedkope vakantie Kroatië info)
  2. Tip 2: overweeg een all-in-vakantie. Bij een all-in-vakantie denken de meeste mensen aan een trip naar Turkije, maar ook wie naar Kroatië wil, kan tegenwoordig interessante all-in-vakanties boeken. Vooral voor families kan dit een goedkope vakantie Kroatië Goedkope vakantie Kroatiëopleveren. Bovendien weet je op deze manier vooraf al precies hoeveel je in totaal kwijt bent aan je vakantie.
  3. Tip 3: reis per bus. Kroatische bussen zijn groot, comfortabel en punctueel. Bovendien kan je eenvoudig online vertrek- en aankomsttijden vinden alsook buskaartjes aanschaffen. Kortom, de bus is in Kroatië hét ideale goedkope transportmiddel.
  4. Tip 4: wees op tijd met een auto huren. Wil je toch liever eigen vervoer hebben in Kroatië? Je kunt een aardig bedrag op de autohuur besparen door de auto die je op het oog hebt ruim op tijd te boeken. Vroege boekers krijgen namelijk bij de meeste autoverhuurbedrijven een mooie korting. Een huurauto boeken kan uiteraard gewoon online.
  5. Tip 5: indirecte vluchten zijn vaak een stuk goedkoper. Een indirecte vlucht is lang niet altijd de goedkoopste optie, maar voor een bezoek aan Kroatië is dit vaak wel het geval. Met overstappen in steden zoals Milaan, Praag of Bratislava bespaar je vaak een mooi bedrag, vooral wanneer je met het hele gezin op vakantie naar Kroatië gaat.

Bekijk hier alles over goedkope vakanties in Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen in Kroatië, de beste reistijd en over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *