Goedkope rondreis Kroatië!

Vijf tips voor een goedkope rondreis door Kroatië.
Goedkope rondreis KroatiëKroatië is een vakantieland in opkomst. Steeds meer Nederlanders bezoeken dit bijzondere Zuid-Europese land voor een zonvakantie, om van het adembenemende natuurschoon te genieten of om de vele interessante bezienswaardigheden te bezoeken. Een rondreis door Kroatië hoeft bovendien niet duur te zijn. Lees hieronder vijf tips voor een goedkope rondreis Kroatië. Ook heb je de mogelijkheid om een goedkope rondreis Kroatië te boeken via een reisspecialist.

Bekijk hier meer over de goedkopere rondreizen in Kroatië ->

Goedkope rondreis Kroatië

  1. Tip 1: reis in andere maanden dan juli of augustus. Indien je agenda het toestaat, dan kan je veel geld besparen door je rondreis door Kroatië buiten de zomerdrukte in te plannen. In een zonovergoten land als Kroatië is het bovendien ook buiten de zomer goed vertoeven. Zo ligt de temperatuur overdag in Kroatië doorgaans van april tot oktober boven de 15 °C.
  2. Tip 2: vermijd de toeristensteden. Zagreb, Dubrovnik en Split zijn enkele populaire Kroatische oorden, maar het zijn juist de kleinere steden waar je tijdens een rondreis het échte Kroatië leert kennen. Het busverkeer is in Kroatië van behoorlijke kwaliteit en prijzen zijn Goedkope rondreis Kroatiëlaag, zodat je ook vanuit een kleinere stad eenvoudig naar de toeristische plekken kunt trekken.
  3. Tip 3: vermijd de toeristenrestaurants. Eten is niet erg duur in Kroatië. Althans, niet voor Kroaten. De restaurants die zich richten op toeristen hanteren daarentegen heel andere prijzen. Voor een authentieke én goedkope rondreis Kroatië vermijd je deze restaurants en nuttig je je maaltijden daar waar de gemiddelde Kroaat ook uit eten gaat. Deze restaurants bevinden zich meer aan de rand van de steden, buiten de toeristische drukte.
  4. Tip 4: gebruik de bus tijdens je rondreis. De bus is in Kroatië veruit het goedkoopste transportmiddel. Bussen zijn in Kroatië bovendien modern uitgerust en busmaatschappijen hebben (ook Engelstalige) websites waar je informatie kan inwinnen en zelfs kaartjes kan kopen.
  5. Tip 5: overnacht bij lokale inwoners. In Kroatië worden al decennialang kamers door lokale inwoners verhuurd aan toeristen uit binnen- en buitenland. Hier leer je het normale leven in Kroatië kennen, heb je meer ruimte dan in een hotelkamer én je bespaart op deze manier een behoorlijk bedrag.

Goedkope rondreis Kroatië boeken?

Wat is er allemaal mogelijk bij reisspecialisten, waar moet je zijn en wat zijn de prijzen van een goedkope rondreis Kroatië eigenlijk? Klik op één van deze links op de pagina om te kijken wat reisaanbieders hebben. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis door Kroatië en laat je verrassen!

Bekijk hier meer over rondreizen in Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen in Kroatië, de beste reistijd en over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *