Goedkoopste vakantie Kroatië? Alles over goedkope vakanties in Kroatië!

Goedkoopste vakantie KroatiëEen vakantie Kroatië heeft voor elke soort reiziger wel een verrassing. Natuurliefhebbers zullen de prachtige natuur in Kroatië een lust voor het oog vinden. Zonnekloppers kunnen gerust een strand vinden waar ze kunnen genieten van zon, zee, en kiezelstrand langs de meer dan 400 km kustlijn. Cultuurliefhebbers kunnen de prachtige steden met Romeinse en middeleeuwse trekpleisters bezichtigen. Avonturiers kunnen de meer dan 1000 eilanden herontdekken die langs de kust van Kroatië liggen. Kom hieronder nog veel meer te weten over een vakantie in Kroatië (goedkoopste vakantie Kroatië info).

Bekijk hier meer over de goedkoopste vakanties in Kroatië ->

Goedkoopste vakantie Kroatië, de natuurparken en meer info:

  • Het Nationaal park Plitvice behoort tot één van de mooiste natuur in Europa. Dit park bestaat uit 16 meren verbonden met 92 watervallen en dit op verschillende hoogtes. Ook dit park is Werelderfgoed.
  • Het Nationaal Park Krka heeft één bijzondere waterval namelijk de Skradinski Buk Waterval. Verder bestaat ook dit park uit prachtige meren en meerdere watervalletjes.
  • Het Mljet National Park bestaat uit pijnbossen, twee zoutmeren en midden in het park vind je een eilandje met een 12e eeuws klooster van de Benedictijnen
  • Goedkoopste vakantie KroatiëHet Kornati Rit National Park zijn 140 eilandjes met prachtige koraalriffen. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de talloze kliffen, ruïnes, een Venitiaans kasteel en een Byzantijds fort
  • Het Kopacki National Park is een bebost moerasgebied in het oosten van Kroatië. Kenmerkend zijn de meer dan 260 vogelsoorten die er wonen.

Vakantie Kroatië bezoek de Eilandengroep Kornati

Dit is de grootste archipel van de Middellandse Zee met 147 eilanden en heeft een watertemperatuur van 25 ° . De meeste eilanden zijn rotsen maar je vindt wel nog een paar eilanden met hutjes waar je rustig kan genieten van zon – zee – strand.

Vakantie Kroatië: genieten van de mooiste stranden

  • De zandstranden van Istrië
  • De stranden van Dalmatië en eilanden
  • De populairste stranden van Dubrovnik met uitzicht op de oude stad
  • De drukke stranden van de eilanden Hvar

Bekijk hier de goedkopere vakanties in Kroatië ->

Meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *